Hovudside

Hvordan å tømme en Drain med enzymer

by Walther

Hvordan å tømme en Drain med enzymer

Enzym avløp rengjøringsmidler er en naturlig og miljøvennlig måte å rengjøre rør, sluk og hindre tresko. Enzymene arbeide for å fjerne buildup ved å spise gjennom det. Månedlig bruk av enzym avløp rengjøringsmidler kan hindre tresko fra forming. Hvis avløpet er allerede blitt tilstoppet eller sikkerhetskopiert, er et enzym renere ikke ruten å ta. Enzym rengjøringsmidler ta tid å arbeide gjennom avløpet og spise buildup, som betyr at de vil ta altfor lang tid å spise gjennom en tett avløp.

Bruksanvisning


•  Kombiner et enzym renne renere med lunkent vann. Lunkent vann er den perfekt stand for enzymene å trives i, mens kaldt vann begrenser deres vekst og varmt vann kan drepe dem. Følg produsentens anvisninger for hvor mye vann for å fortynne enzymet renne renere i. Det er vanligvis rundt 1 ss. enzym renne renere per kopp vann.

•  Hell enzymet renere ned i avløpet.

•  La enzymer for å arbeide i avløpet i flere timer, fortrinnsvis mellom åtte og 24 timer. Ikke slå vannet på eller skylle enzymer. Vann vil presse enzymer gjennom avløpet, og dermed eliminere dem.

•  Varm en liter varmt vann på komfyren eller i kjelen. Like før vannet begynner å koke, hell det ned i avløpet. Det varme vannet vil også bidra til å presse noen tette gjennom avløpet.