Hovudside

Hvordan å forplante Sassafras Trees

by Walther

Hvordan å forplante Sassafras Trees

Plant Sassafras trær (Sassafras albidum) for en moderat størrelse, attraktiv dekorativ treet hvis du bor i det østlige USA fra sørlige Maine til Florida, og vestover til Oklahoma. Bladverket sitt er en utmerket kilde til mat for hjort, ifølge University of Wisconsin Extension, og gjør best i fuktig, rik jord og full solen. Sassafras kan spres gjennom root stiklinger eller frø, men ikke gjøre det bra med stammen borekaks. Frø fra Sassafras må gjennomgå kald lagdeling før de kan spire og vokse.

Bruksanvisning


•  Watch for Sassafrass å produsere 1/2-inch frukt med rød stammer, som begynner i september. Fugler vil være å spise dem, så samle dem før de faller ned fra kvisten.

•  Fordel frukten over noen ark med avis i et kjølig og tørt sted. La dem tørke til den røde stilkene atskilt fra de harde, runde, svarte frø.

•  Plasser frøene i fuktig, jordløs potting jord, i en sandwich bag. Forsegle posen på toppen og lagre den i kjøleskapet frukt- og grønnsakskuffen i minst 120 dager. Denne prosessen, som kalles kald stratifisering imiterer vinterforhold frøene ville oppleve utendørs.

•  Tidlig på våren, fjern frøene fra kald lagdeling. Fyll flere små potter med fuktig blomsterjord og plante dem 1/2-tommers dyp. Plassere blomsterpotter i en varm, solfylt vindu, holde jorda fuktig, og de vil spire i løpet av noen uker hvis de er levedyktig.

•  Tynne frøplanter når de når en høyde på 2 inches. Akklimatisere frøplanter ved å bære dem utendørs i slutten av våren og holde dem i et fuktig, solrik miljø. Transplantasjon inn i landskapet ved fall.