Hovudside

Hvordan sette opp Knotty furu panel

by Walther

Hvordan sette opp Knotty furu panel

Knotty furupanel er en not og fjær panel laget av heltre furu trelast. Pine er kjent for sin dristige korn, og Knotty furu er spesielt utvalgt for de store, fargerike knop den inneholder. Knotty furu er tradisjonelt ansett som en rustikk vegg behandling og er ofte funnet i hytter og andre country-stil boliger. Ingen prep arbeidet er vanligvis nødvendig, forutsatt at overflaten av veggen som skal installeres over er ganske nivå.

Bruksanvisning


Installere Nagler


•  Mål høyden av veggen med et målebånd på venstre ende og bruke en blyant for å markere veggen halvveis mellom tak og gulv. Mål høyden på den høyre siden og lage et merke halvveis opp. Strekke en krittstrek mellom de to merkene og pop det å lage en linje på tvers av veggen.

•  passer en 8-fots stykke av en-til-fire horisontalt langs veggen med sin øverste kant på krittstrek, og den venstre enden til og med den venstre enden av veggen. Kjøre en 1 5/8 tommers behandlet dekk skruen gjennom en-av-4 i hver stud.

•  Monter en annen 1-by-4 ende til ende med det første, og skru den på plass. Legg full lengde boards så langt som mulig. Mål og kuttet for å passe til en ved enden av veggen og installere den. Legg horisontale brett på samme måte som i taket og på gulvet.

Cutting Paneling


•  Mål bredden av veggen, og dele den ved bredden av paneling planke ansikt, minus tungen. Skjær at mange biter av panel til lengde for å matche høyden på veggen med en gjæringssag.

•  Trim den første planke til bredde på et bord sag, for å fjerne tunge fra langsiden, slik at styret har en flush kant.

•  Stand det første brettet i posisjon, med klippekanten i flukt med den venstre kanten av veggen. Spiker gjennom panel planke inn i de tre horisontale boards, to 1 1/2-tommers pin spiker i hvert bord.

Installasjon


•  Monter den andre planke parallelt med det første, slipping tungen langs venstre kant i sporet langs den høyre kanten av det første styret. Spikre den på plass som du gjorde den første. Legg full bredde plater på samme måte så langt som mulig.

•  Mål og kuttet ett stykke og bredde for å passe i enden av veggen, slik at kutt på et bord sag, fra sporet kanten av brettet. Spikre den på plass.

•  Cut en Knotty furu 1-by-2 til å passe på hver ende av veggen og spikre den til kanten av panel, en spiker hver 8 inches.