Hovudside

Slik fjerner Burnt Lukter fra huset

by Walther

Slik fjerner Burnt Lukter fra huset

På ett eller annet tidspunkt har det sikkert skjedd til alle --- en brent lukt dvelende i luften som en nærmest håner påminnelse om et måltid som fikk bedre av kokken. Somehow lukten av brent mat har en tendens til å dvele i huset mye lenger enn lukten av mat som viste seg perfekt. Ingen skal måtte ta den slags erting, spesielt fra mat. Heldigvis finnes det flere enkle måter å kunne dekke opp middagen din fiaskoen og bli kvitt eventuelle andre pesky brent lukt i hjemmet ditt.

Bruksanvisning


Flere enkle forslag


•  Forvarm ovnen til 200 grader. Linje en cookie ark med aluminiumsfolie og dryss det rikelig med kanel og sukker. Legg en spiseskje smør og la det sitte i ovnen i 2-4 timer eller til du bestemmer deg for å ta den ut. Huset vil lukte deceivingly som ikke-brennbakevarer i stedet.

•  Åpne opp alle vinduer og slå på viften. Prøv å tvinge frisk luft gjennom huset for å tømme ut noen brente lukter.

•  Skjær opp en sitron i biter og legg den i en gryte med kokende vann på komfyren. La det koke i 10-15 minutter til å friske luften.

•  Kutt opp en løk og legg den i en bolle med vann. La den stå i midten av rommet over natten, og det vil absorbere lukt fra luften.

•  Kok en håndfull av nellik i en gryte med vann for å bidra til å endre den dvelende lukt i luften.

Tips og advarsler


  • Bli kvitt den brent mat eller gjenstand som forårsaket lukten til å begynne med. Kaster den i søpla gjør det mulig å fortsatt påvirke luften i dine home.Most luftrensere vil bare dekke opp lukten og du vil ende opp med roseduftende forkullet bacon i stedet for ren luft. Luftsirkulasjon i huset er viktig, og kan gjøres i forbindelse med noen av de andre metodene for optimale resultater.