Hovudside

Hvordan Design en pool dekk med en Bar

by Walther

Hvordan Design en pool dekk med en Bar

Designe en bar for en ny eller eksisterende basseng dekk legger underholdning plass til utendørs landskapet. En utendørs bar reduserer foten trafikk hele hjemmet ditt når du har en fest, og gjester som ikke svømme vil ikke føles som den rare mannen ut om det er et område dedikert til voksen tidsfordriv. Vanlig brukte basseng terrassebord materialer omfatter betong, tre, komposittmaterialer og naturstein eller flis. Bar design inkluderer felles elementer som en kjøligere, lagring for briller og sitteplasser.

Bruksanvisning


•  Velg en non-slip, vanntett materiale for bassengkanten. Din design kan følge omrisset av bassenget, ramme bassenget i et kvadrat eller rektangel eller være en fri form form med utsparinger for trær og busker. Dekket har ikke til å omgi bassenget. Plassere terrassebord i den ene enden av en naturalisert basseng.

•  Finn baren på bassengkanten bort fra kanten av bassenget. Lag et hevet område, laget av de samme materialene som dekk, stort nok for en bar, og et bord og stoler. Stille bar på en forhøyning skaper en illusjon av ekstra boareal.

•  Konstruer en bar med låsbare områder for lagring av håndklær, kjøkkenhåndklær og servietter. Gjøre minst én hylle høy nok til å romme brennevinsflasker og miksere. Legg en skuff for servering kjøkkenutstyr og lagring for glass.

•  Outfit baren med et kjøleskap med en icemaker og liten vask. Vurdere å installere en one-skuff oppvaskmaskin for å spare bære skitten oppvask inn i huset. Legg stikkontakter for små apparater som en blender eller kaffetrakter.

•  Dekk bar med et tak, Lanai eller sol seil for å beskytte det mot elementene. Tog vinranker til å vokse over en Lanai eller pergola. Hvis linjen er i nærheten av huset, plassere den under en uttrekkbar markise.

•  Sett barkrakker i baren og legge til et bord og stoler. Bygge benker rundt omkretsen for å gi mer plass til gjester. Bruk interiøret av benker for oppbevaring av basseng kjemikalier, ekstra håndklær og frottéslåbrok. Dekk stolputer og puter for benker med matchende stoff.

•  Installer belysning. Bruke solenergi lamper, tiki fakler eller utendørs lys. Set lys på bordet og bruke uplights å skape knutepunkter i busker og rundt trasé. Sørg for at baren området er godt opplyst for å gjøre det enklere å forberede drinker og snacks.

•  Plan for skadedyrbekjempelse. Plante insekt repelling planter som mynte, lavendel og kattemynte i containere rundt bassenget og dekk.

Tips og advarsler


  • Gjøre baren del av et utekjøkken ved å legge en grill til de design.Add patio varmeovner å utvide brukbarheten av baren på kjølig nights.Even hvis området ikke krever det, er en personvern gjerdet en god idé. Det vil holde dyr og barn borte fra pool.Building bar i nærheten av hus eller en hytte med eksisterende avløp og elektrisk gjør det lettere å utstyre baren med hvitevarer.