Hovudside

Slik installerer Hjem Surveillance

by Walther

Et hjem overvåkningssystem gjør at hus for å visuelt overvåke områder av hjemmet fra ett sted. Et hjem overvåkningssystem som syssels trådløse videokameraer eliminerer behovet, og synlighet, ledninger som ellers ville måtte bli kjørt i hele huset. De trådløse kameraer kan ordnes etter behov fordi det trådløse nettverket mellom dem og mottakeren blir automatisk satt opp uten behov for brukerundersøkelser. Hjemmet overvåkningssystem som har trådløse videokameraer som sin viktigste komponent kan kjøpes fra utvalgte hobby butikker og sikkerhetssystem forsyningssentre.

Bruksanvisning


•  Bestem deg for området (e) du ønsker å overvåke med et trådløst videokamera. Fest kontakten på undersiden av kameraet til skruen på plattformen på toppen av et stativ. Stå på stativ på gulvet med linsen på kameraet rettet mot området som skal dekkes.

•  Koble strømledningen fra kameraet til et vegguttak for strøm - en skjøteledning kan brukes om nødvendig.

•  Åpne panelet på baksiden eller siden av kameraet. Rotere "System" knotten til bokstaven «A» Rotere "Camera" knotten til nummeret "1" Lukke panelet. Gjenta hele denne prosedyren med flere trådløse videokameraer og stativer, bare endre hvert "Camera" knotten inne i panelet til et annet nummer.

•  Bestem på TV som du vil bruke til å se hva de trådløse videokameraer ser. Plassere en trådløs videomottaker ved siden av TV-en og koble strømledningen til et strømuttak. Sett den ene enden av en videokabel til videoutgangen på mottakeren. Sett den andre enden av videokabelen inn i en videoinngang på TV - vanligvis dette vil være på baksiden av TV-en, men i enkelte tilfeller gi innspill finnes på frontpanelet eller på siden.

•  Slå på TV med sin fjernkontroll. Trykk "Meny", etterfulgt av "System" - selv om det nøyaktige navnet kan variere avhengig av produsenten av TV-en. Naviger til "Video input" menyen og velge inngangs at videokabelen er koblet til. Trykk "Meny" så mange ganger som nødvendig for å gå tilbake til hovedskjermen på TV-en.

•  Drei "System" knott på videomottaker for å matche de på den trådløse videokamera (e). Rotere "Camera" knotten for å få opp en video fra et kamera - matche med tallet som ble satt på på "Camera" knotten inne i panelet på kameraet.

Tips og advarsler


  • Den trådløse videokamera kan plasseres på et bord, bokhylle eller noe annet flatt underlag, hvis du ikke ønsker å bruke et kamera stativ for å holde den.