Hovudside

Om Camia Blomster

by Walther

Hvis hagen din har spesielt fuktig jord, og du bor i et varmt klima, kan det være lurt å vurdere voksende Camia blomster. Disse vakre blomster er en elegant, tropisk tillegg til hagen din som også vil gjøre nydelig hjem innredning.

Geografi


Den Camia blomsten vokser på Filippinene og Hong Kong, og kalles ofte den filippinske Camia. Camias også vokse i Brasil heller aggressivt, og blir sett på som ugress. Den blomstrer trives også i Cuba, hvor det er den nasjonale blomst og referert til som Mariposa Blanca, som betyr "hvit sommerfugl."

Spesifikasjoner


Camia blomster er vakkert formet hvite blomster, og kan skilte med dyp grønt bladverk. Stilkene at blomstene vokser på kan nå opp til ca 4 meter. Camia har også en behagelig duftende duft, noe som gjør det til et attraktivt tillegg til din hage, eller en attraktiv og aromatisk midtpunktet. Camia blomster, også kjent som hvit ingefær, er ofte kombinert med sampaguita blomster, en type jasmin blomst, for å gjøre leis.

Betraktninger


Hvis du klipper den Camia blomst til bruk for innendørs dekorasjon, er det viktig å vite at de enkelte oppblomstringer vil wilt raskt når de er skilt fra hoved stilken eller kjegle, så blomsten ordning kan bare vare i en dag eller to.