Hovudside

Hvordan Grow Bonsai Trees Fra Seed

by Walther

Hvordan Grow Bonsai Trees Fra Seed

Bonsai Trær er en vakker tillegg til ethvert hjem eller hage dekor og nå kan du dyrke din egen start med bonsai frø. Dette kan være en veldig unik opplevelse, fordi du vil få se det modne rett før dine egne øyne, og du kan også designe den slik du vil!

Bruksanvisning


Hvordan Grow Bonsai Trees Fra Seed


•  Samle modne bonsai frø. Hvis du samler frø fra et frukttre, må du plante dem med en gang. Hvis ikke, kan du lagre dem i et mørkt og tørt område med en fin luftstrøm. Hvis du planter frø med en gang, husk å bruke en miljøvennlig plastpose også.

•  Kjøle frø før planting. Du må ha din bonsai frø i kjøleskapet i ca en uke før du planter dem. Suge dem i vann kvelden før du planter dem. De som er den mest modne vil synke til bunns. Disse er de du må bruke når planting din bonsai frø.

•  Velg en beholder til å plante din bonsai treet i. Dette kan være vanskelig, fordi hvis du velger en mindre container, må du re-pot det ganske ofte som det vokser. Linjen din container med plast og har en måte for at vannet skal renne fra beholderen. Røtter som sitter i vann for lenge vil råtne slik at du med et dødt tre, og du blir nødt til å gjenta hele prosessen på nytt!

•  Legg et lag med sand til din container først da dekke sanden med rike plantejord. Du ønsker å velge en potting jord som er rik på næringsstoffer og velbalansert. Dette vil sikre dine bonsai trerøtter vil vokse sunt.

•  Dig små hull i jorda ved hjelp av fingeren deretter plassere frø inn i hullene. Når du har plassert frøene i jorda kan du legge et lag av jord på toppen av frøene.

•  Plasser beholdere på et tørt og mørkt område med en fin luftstrøm som før. Vær sikker på at du dekke beholderen med en lys netto materiale eller en bomulls ark bare for å holde støvet unna. Ved hjelp av en sprayflaske, kan du tåke toppen av frø med nok vann til å dempe jord. Etter en måned eller så vil de begynne å spire opp og dette er når du kan flytte dem inn i direkte sollys og bli befruktet i tillegg.

Tips og advarsler


  • Vær sikker på at frøene er helt dekket ellers vil de ikke vokse inn i trærne!
  • Denne artikkelen er ikke garantert å fungere for alle, bruk på egen risiko!