Hovudside

Hvordan å lukke et saltvannsbasseng for vinteren

by Walther

Hvordan å lukke et saltvannsbasseng for vinteren

Hvert år som vintersesongen nærmer seg, er det nødvendig å lukke et saltvannsbasseng for å beskytte den mot skader på grunn av frost. Ved å lukke din saltvannsbasseng, sikre deg at bassenget er i god stand for neste basseng sesong. Det enkle trinn sparer deg fra å måtte erstatte skadede basseng utstyr etter vinteren passerer. Før du lukker bassenget for vinteren, er det flere ting du må gjøre. Bruke disse teknikkene slik at du kan være trygg på at din saltvannsbasseng er ordentlig lukket.

Bruksanvisning


•  Juster kjemiske nivåene før stengetid din saltvannsbasseng. De anbefalte kjemiske nivåer bør være: Klor på 1 til 3 deler pr million, pH på 7,2 til 7,6, alkalitet på 80 til 120 deler per million, og kalsiumhardhet på 175 til 250 deler per million.

•  Ta bassengkanten utstyr som stiger og rails. Legg dem i et lukket område, for eksempel garasjen.

•  Rengjør filteret, pumpe kurv og skimmer for din saltvannsbasseng før vinterklargjøring det. Skru opp salt chlorinator opp til 100 prosent og kjøre pumpen 24 timer daglig, tre dager før stengetid bassenget for vinteren.

•  Reduser vann i bassenget til ca 4 til 6 inches under skimmer, eller nivået til de vannstråler i bassenget. Endelig dekke bassenget før du lukker den for vinteren.

Tips og advarsler


  • Aldri helt drenere vannet fra bassenget for å hindre den fra å kollapse.