Hovudside

Hvordan Winterize en Potted Fig Tree

by Walther

Fikentrær er hardføre planter for soner 7 til 11, men kan overleve vinteren i sonene 4 til 6 med beskyttelse. Dyrke dem i potter gjør det lettere å flytte dem til lune, solrike steder i løpet av vinteren. Du kan bruke isolasjon som bobleplast eller tepper rundt potten for å beskytte rotsystemet fra fryser. Andre metoder for vinterklargjøring potte trær inkluderer begrave sine potter, tung bioklipp og skape et gjerde for å beskytte dem mot tøffe forhold.

Bruksanvisning


•  Flytt pottefikentreet til et område med en sørpå som mottar full solen. Ved siden av veggen i ditt hjem er et effektivt sted for å beskytte fikentreet fra vind. I tillegg vil treet være i stand til å absorbere den varme som stråler ut av strukturen.

•  Lag et hull i hagen din dybden av potten. Plassere hele potten inne i hullet. I løpet av vinteren, utvider jord og kontrakter, noe som fører til skade på en potte fikentre. Du kan gi naturlig isolasjon for treet ved å plante hele potten og bioklipp tungt på toppen.

•  Legg et tykt lag med mulch rundt treet. Du kan bruke torvmose, flis, løv eller høyet. Kontroller at mulch er minst 4 inches dyp.

•  Plasser innsatsen rundt ditt fikentreet og stifte striesekker for å lage et gjerde. Stoffet vil beskytte treet fra vinden samtidig som det å motta soleksponering på toppen.

•  Ta treet fra bakken etter siste frost. Begynn våren vanning og gjødsling rutine for ditt fikentreet. Hold litt mulch på hånden for å dekke fikentreet hvis temperaturer ta en uventet nedgang. Fikentrær som har kommet ut av dvalen kan bli skadet i temperaturer lavere enn 30 grader.

Tips og advarsler


  • Redusere vanning et par uker før de kalde årstiden treff å forberede din fikentre for dvalen.
  • Terrakotta-potter vil knuse under harde fryser. Pass på ikke å holde potte fig utenfor hvis det er plantet i en uglasert terra-cotta potten.