Hovudside

Hvordan beskytte din hjemme mot reparasjoner

by Walther

Hvordan beskytte din hjemme mot reparasjoner

Hvert år huseiere bruke millioner av dollar på eiendoms reparasjoner som kunne ha vært unngått. De fleste av disse reparasjonene dreie seg om problemer som ble ignorert. En lekk kran, for eksempel, blir bare dårligere over tid. Skiven er ansvarlig for lekkasje slites ned, etterfulgt av metallstammen. Ved dette punkt, har hele enheten som skal erstattes i stedet for en enkelt skive. Bruke grunnleggende organisatoriske ferdigheter og noen husholdning verktøy for å unngå kostbare reparasjoner ved å ta dem før de blir verre.

Bruksanvisning


•  Inspiser husets VVS. Bruk en lommelykt til å lyse opp området. Flertallet av rørleggerarbeid problemer starter med lekkasjer og tresko. Mange lekkasjer skyldes en løs avløpsrør under en vask som har utviklet en tresko. Kontroller at alle rørene under vasken er stramt. Bruk en rørtang å stramme noen løse tilkoblinger. Gjenta prosessen for utildekket rør i resten av huset.

•  Fyll opp hver vask og badekar med vann. Bruk en rørlegger er stempelet for å løsne rusk fanget i avløpet. Alle avløp samle rusk over tid som fører til tresko. Påfør en flytende avløp renere til hver avløp. Gjenta denne prosessen hvert halvår for å unngå å måtte ansette en profesjonell når en alvorlig tresko utvikler seg.

•  Undersøk husets stikkontakter og lysbrytere. Løse stikkontakter og brytere kan forårsake shorts som kan føre til store problemer. Hvis en løs stikkontakt eller bryter er funnet, slå av elektrisitet på strømbryteren boksen og skru festeskruene. Festeskruene finnes under dekselet som dekker kontakten eller lysbryter.

•  Undersøk varme- og kjølesystemer. Skitne luftfiltre eller buildups av støv og skitt kan stamme et varmeapparat eller klimaanlegg. Stamme fører til mekanisk svikt som er dyrt å reparere. Erstatte noen skitne luftfiltre. Bruk en støvsuger for å rense ut støv og rusk i ovnen eller klimaanlegget.

•  Inspiser alle vinduer og dører. Trekkfulle vinduer og dører ikke bare skape høyere strømregninger, de også sette press på oppvarming og kjøling systemer som har til å opprettholde en jevn temperatur når det brukes. Som dørene åpnes og lukkes, skruene som holder hengslene på plass løsne. Dette fører til at døren til å sitte skjevt i dørkarmen, som kan føre til et utkast. Sjekk alle andre dører og vinduer samt. Som hus bosette seg på sine grunnvoller, kan vindusrammer deformere. Bruke skum isolasjon tape for å tette alle hull.

Tips og advarsler


  • Foreta en inspeksjon liste og gå gjennom det hvert halvår. Forebyggende vedlikehold er den enkleste måten å unngå kostbare reparasjoner. For lekkasjer på grunn av slitte skiver, bruk en altmuligmann for å erstatte skivene, spare penger på bekostning av en profesjonell rørlegger.