Hovudside

Når Har iRobot Roomba Trenger et nytt batteri?

by Walther

Når Har iRobot Roomba Trenger et nytt batteri?

IRobot Roomba støvsuger får sin frihet til å streife rom gjennom et oppladbart batteri. Batteriet gir en Roomba hundrevis av timer med rengjøring strøm når det er tatt vare på riktig måte. Over tid, mister Roomba batteri sin makt og krever utskifting.

Potensiell


En Roomba batteri bør vare i flere hundre rengjøringssykluser før å kreve erstatning, ifølge iRobot. Roombas kjøre på oppladbare Ni-MH-batterier, som ligner de som driver biler.

Ytelse


Når batteriet fungerer som den skal, bør en Roomba kjøre ca to timer uten lading. Denne perioden kan forkorte over tid, men det betyr ikke alltid nødvendig med et nytt batteri.

Feilsøking


Når batteriene mister sin ladetid, kan du tilbakestille dem ved å tappe dem fullt ut, kort holde nede sin strømknappen og deretter forlater dem på deres lader for flere dager. Å gjøre dette en gang kan øke sine ladetider og gjør det flere ganger kan gjenopprette batteriene til sine tidligere kapasiteter.

Erstatning


Når du feilsøker og rekalibre unnlater å gjenopplive et batteri, må du kanskje kjøpe en erstatning. Før du går til en forhandler for å plukke opp en erstatning bør du sørge for at batteriet er ikke lenger omfattet av din Roomba garanti.

Betraktninger


Hyppig bruk av Roomba, minst annenhver uke, vil forlenge batteriets levetid. Hold også vakuum børster rent, som skitne børster føre til en belastning på Roomba strømforsyning og forkorte batteriets levetid.