Hovudside

Type bladverk for Flower Arrangering

by Walther

Type bladverk for Flower Arrangering

En floral arrangement består av friske blomster og løvverk forbedrer utseendet på stedet og gir visuell interesse og glede for dager. Mens blomster eller blomster utgjør den største delen, stengler av grønne bidra til å bryte monotonien, struktur ordningen og gi den en fyldigere utseende. Avhengig av utseendet du ønsker, stammer sted intrikate løvverk mellom blomster eller bred-leaved varianter rundt kantene.

Ivy


En etterfølgende anlegg, stilkene eføy plassert rundt kantene på en floral arrangement ligner brusende vann som øker visuell nytelse. Eføy blader kommer i en rekke former, størrelser og farger, alt fra små, hjerteformede seg til de større varianter som inkluderer den trekantede gylne ingot med sitrongule blader omgitt av en smaragd-grønn rim og vifteformet, sølv grønn engelsk eføy. Noen varianter er spraglete, så velg en som utfyller ditt arrangement i stedet for en som går på bekostning av de blomstrer.

Beargrass


Ofte brukt som fyllstoff løvverk som legger vertikal interesse til avrundede ordninger, tilhører Beargrass til liljefamilien og fremhever et kjernepunkt ordning. Den delikate, gress-lignende bladverk kommer i olivengrønne og spraglete varianter som forbedrer utseendet til en ordning når den plasseres langs blomstene, så det rager over de blomstrer, eller forankret i en sløyfe plassert på basen. Denne langvarige, eviggrønne blader utfyller alle blomster former og farger.

Magnolia


Avhengig av ønsket utseende, plasser den blanke, brede, dype-grønne magnolia blader rundt kanten av ordningen til å strukturere det, eller stedet overlater mellom blomstrer å legge kontrastfarge og bryte monotonien. Når bremset til tørk, magnolia bladene blir en attraktiv bronse eller gyllenbrun og lage et attraktivt tillegg til en tørket blomst arrangement.

Eucalyptus


Eucalyptus blader har oppreist stilker med velformede, mildt aromatiske blader som trekker oppmerksomhet selv på egenhånd. Sølv-farget blader utfylle en ordning består av bleke eller lyse fargede blomster. Bladene er også tørket og brukt til potpourri. Ut av de forskjellige varianter tilgjengelig, er den mest brukte eucalyptus blader for buketter og arrangementer sølv dollar.

Fatsia Løv


Maple-lignende bred og flat Fatsia blader utfylle noe arrangement og gi en fet bakgrunn til blomster. Bruke noen stilker med en frisk blomst arrangement eller pare med langstrakte Beargrass for en visuelt behagelig midtpunktet.

Lammets Ear


Tuppen av denne løvverk er brettet som et lam øre, derav navnet. To typer av denne myk tekstur løvverk er favoritt valg for blomsterdekorasjoner og buketter --- spraglete variasjon eller sølvgrå grønn type.