Hovudside

Hvordan Cut Hardiplank Trim

by Walther

Hvordan Cut Hardiplank Trim

Hardiplank trim er en produsentens navn for fiber sement trim, styret eller ytterkledning. De er i hovedsak de samme i alle aspekter, og selv om dyrere enn konvensjonelle typer trim eller ytterkledning, varer fibersement en levetid og er tilnærmet vedlikeholdsfritt når den er installert. Den kutter ut som tre ved hjelp av konvensjonelle skjærende verktøy, men siden det gir av en enorm mengde støv når kutte denne måten, er innendørs skjæring anbefales ikke.

Bruksanvisning


•  Cut Hardiplank trim med en sirkelsag og en HM blad. De beste typer for dette enten bruke lav-støv sirkelsagblad eller har tilknytning til en butikk vac å støvsuge og fjerne støv under skjæring. Selv om svært støvete, vil en sirkelsag tillate deg å kutte opp til seks stykker av trim på en gang.

•  Shape biter av Hardiplank trim ved hjelp av en stikksag med en karbid belagt blad. Dette cutting metoden vil tillate deg å kutte intrikate former i trim, og lar deg enkelt kutte hjørner, sirkler eller vinkler når du trenger å ha med figurbetont kutt. Denne metoden vil kutte ned på støvet, men skjære er langsom, og selv om det er mulig å skjære store områder på denne måten, den tid det tar å gjøre dette kan være uoverkommelige.

•  Slice gjennom Hardiplank trim med en vinkelsliper og en diamantkappeskive. Vinkelsliper er relativt kompakt og lett å manøvrere for både rette kutt og formsydde kutt, men som en sirkelsag, vil det også kaste opp store mengder støv.

•  Bruk spesialisert Hardiplank drevet sakser. Selv om dyr, de er laget for å kutte både store og små mengder Hardiplank trimme i både rette linjer programmer eller lage figurbetont kutt. På grunn av den saks utforming, de produserer et minimum av støv og er det ideelle redskap for å kutte enhver type av fibersement Hardiplank ..

Tips og advarsler


  • Bruk alltid vernebriller og støvmaske når du skjærer Hardiplank trim og hvis kutte innendørs med en sirkelsag eller vinkelsliper, bære en respirator i stedet.