Hovudside

Hvordan få Chewing Gum ut av en seng dyne som er tørr-Clean Only?

by Walther

Tyggegummi tørker raskt når droppet eller fast på sengetøy, inkludert laken, putevar og dyner. Gum later også en rest som kan sette flekker på dyne, og spre hvis du ikke ordentlig fjerne den. Hvis din dyne omsorg tag leser "Dry-Clean Only", får tyggegummi ut av Trøsteren er en todelt oppgave som krever herding tannkjøtt og bruk av en spesiell løsning.

Bruksanvisning


•  Plasser dyne på en ren, flat overflate, for eksempel et bord eller en benk. Sett 02:58 isbiter i en plast sandwich bag. Bruk gummihansker for å holde hendene fra berøre isen og smelter det.

•  Gni pose med is over tyggegummi for å herde den.

•  Bruk pinsett til å sakte trekker tannkjøttet fra talsmannen. Fortsett å gni is på tannkjøtt og trekking av brikker til dyne er fri for tyggegummi.

•  Pensle område med et papirhåndkle eller myk, hvit klut. Påfør 1 ss. tørr-rensevæske til papirhåndkle eller klut. Blot området der gummien var, fra utsiden av området innover, for å fjerne eventuelle gjenværende rester. Ikke gni området - dette vil spre rester. Tørr-rensevæske er tilgjengelig på maskinvare og Oppussing butikker, samt enkelte dagligvaresuperstores.

•  Blot området tørt med et rent papir håndkle eller klut.