Hovudside

Hvordan måle for Inground Vinyl Pool Liners

by Walther

Hvordan måle for Inground Vinyl Pool Liners

En fin forfriskende dukkert i det kjølige vannet i en inground basseng er en måte mange huseiere slå varmen når sommertemperaturene begynner å stige. Til tross for narr av bassenger, de er ikke uten deres nødvendig vedlikehold. En slik sak er liner som holder vannet i bassenget og gir en viss grad av isolasjon. Måle nøyaktig for en erstatning liner vil sikre din glede av bassenget.

Bruksanvisning


•  tømme bassenget for vann. Stå på en av kortsidene av bassenget og nå et målebånd over bassenget til den andre siden (du kan trenge hjelp med å stille opp målebåndet på den andre siden). Notere den resulterende nummer for å bestemme lengden av bassenget. Stå på en av langsidene av bassenget, måle over, og notere ned nummeret for å bestemme bredden.

•  Multipliser lengden og bredden sammen for å finne overflatearealet av bassenget - et tall som svarer til dimensjonene av foringen. For å bestemme den nødvendige dybde av foringen, stå på bunnen av det åpne basseng, over sluket, og måle fra avløpet til leppen på toppen av en av sidene av bassenget.

•  Spill arealet og dybde og gi disse tallene til din lokale bassenget leverer selskapet. De vil være i stand til å kutte en liner ark til dine spesifikasjoner og installere den nye liner ved hjelp av spesialutstyr, vanligvis innen et par timer.