Hovudside

Hvordan Grow Agurker vertikalt

by Walther

Hvordan Grow Agurker vertikalt

Agurker er avlange, mørkegrønne grønnsaker som vokser på kryp vinstokker. Selv om deres ernæringsmessige verdien er minimal, som inneholder beta-karoten innenfor det ytre skallet, er agurker lagt til hjemmet hagen for sin smak og enkel vekst. Når igjen å vokse naturlig, disse vinstokker bre over bakken, noe som skaper et behov for mer hage plass. Økende agurker vertikalt kan i stor grad redusere risikoen for agurkene utvikle sykdommer fra å vokse på bakken. En agurk plante dyrkes vertikalt på et espalier sparer også hage plass siden vinrankene vokser opp i stedet for å spre seg utover.

Bruksanvisning


•  Klargjør jord for dyrking av agurker med organisk materiale. Velg et område i full sol for beste agurk produksjon. Dyrke et område 12 inches bredt med 24 inches dyp for hver agurk plante, ved hjelp av en Jordfreser.

•  Endre jord med 4 inches av torvmose og 2 inches av alderen husdyrgjødsel. Blande kompost med en hage gaffel for å innlemme like inn i den eksisterende jord. Utjevne jord med en hage rake.

•  Dryss slow-release gjødselkorn over toppen av planting området, å bruke det foreslåtte beløpet på produktets etikett. En felles søknad beløpet er 1 til 2 ss. Les alltid instruksjoner først, så mange merker av gjødsel vil ha et annet beløp å bruke egnet for din spesielle planten.

•  Vann granulater til jord med en vannkanne og tillate nattlig utetemperaturer å stige til minst 50 grader Fahrenheit før plante agurk frø.

•  Skyv tre agurk frø ½ tommers dypt inn den endrede jord og dekk med mer skitt. Vanne frøene med en vannkanne til jorda er fuktig og fortsette å vanne dem ukentlig, to eller tre ganger.

•  Sett en espalier minst 6 meter i høyde i jorden seks inches bak agurk frø. Skyv espalier ned i jorden inntil solid.

•  Fjern de to svakeste agurk frøplanter med saks når plantene er 3 inches høy. En sterk agurk anlegget er tilstrekkelig for hver 12 inches av plass.

•  Bind den sentrale lederen stammen av agurk anlegget til gitter når det vokser 12 inches. Bruk streng, bundet løst, eller fleksible bånd laget spesielt for å sikre plantene å trene agurk plante oppover. Fortsett å binde agurk anlegget til gitter til den når toppen.

Tips og advarsler


  • Hagesentrene og online barnehager selge en rekke agurk frø med en motstand innebygd for vanlige agurk sykdommer. Disse agurkplanter vil ha en redusert sjanse for å utvikle disse sykdommene, minske gartner bruk for kjemiske soppmidler.
  • Like å skape dine egne pickles ved å dyrke en beise agurk utvalg som Bush Pickle Hybrid. Disse agurker er mindre, noe som gjør dem egnet for trellising.
  • Plant bie-kjærlig blomster, som for eksempel kattemynte, salvie og toadflax, i nærheten av din agurkplanter til hjelp i pollinering, noe som kan resultere i en større agurk avling.