Hovudside

Hva Holder Deer Ut av en hage?

by Walther

Hva Holder Deer Ut av en hage?

Grunn til å utvide byspredning, hjort invaderende hager er et irriterende problem for enkelte huseiere. Imidlertid vil noen enkle strategier hjelpe deg å holde grønnsaker og planter trygt fra disse firbente inntrengere.

Repellents


Kjøpe kommersielle kjemiske hjort repellents som er laget av materialer som råtne egg og hot pepper oljer. Disse produktene er mest effektiv hvis den hjort befolkningen er lav og hjort kan finne alternative matkilder. Andre repellents bruke predator urin, slik som bobcat urin, for å holde hjorten unna.

Fekting


Ulike typer gjerder kan hjelpe til med å hindre hjort fra inn en hage. Et gjerde av svart plast vil fungere som en visuell barriere. I landlige områder med store tomter for å beskytte, er en elektrifisert gjerdet en god løsning. Du bør gjøre noe gjerde på minst åtte meter høy for å hindre at hjort fra å hoppe over det.

Sprinkleranlegg


En bevegelse aktivert vann sprinkleranlegg kan fungere godt i forstemmende hjort fra beite i en hage, ifølge Hopp Richter av Texas Cooperative Extension. Tenke ut registrerer bevegelse fra hjort og avgir et kraftig utbrudd av vann, skremmer hjorten unna.

Fun Fact


En hund gjør en utmerket hjort avskrekkende. Imidlertid må hunden streife en inngjerdet hage i løpet av dagen og natten for denne metoden skal fungere.