Hovudside

Inground svømmebasseng Design Ideas

by Walther

Inground svømmebasseng Design Ideas

En inground svømmebasseng legger eleganse og verdi til ditt hjem. I varmere områder, som California og Nevada, er nesten nødvendig et svømmebasseng, mens de som bor i kaldere klima akkurat som å ha plass til sommeren. Ikke bare gir det timer med underholdning i vannet, men en inground basseng gir deg også mer plass for å kaste en fest eller underholdende venner. Inground svømmebasseng design ideer inkluderer dekorere tips for plass rundt bassenget.

Naturen i bakgården


Landskaps området rundt inground svømmebasseng og legger til ville planter skaper et fristed i hagen din. Plassere lavt hengende trær og krypende planter et par meter tilbake fra bassenget. Hvis grenene henge over bassenget, bladene faller og faller i vannet, noe som krever mer rengjøring. For områdene nærmest bassenget, bruke planter og busker i keramiske plantasjeeiere. Omkranser bassenget med mørkegrønne planter for å skape en rolig og fredelig område. For en mer tropisk utseende, legge til planter med fargerike blomster, inkludert liljer. Alternativt, mikse og matche disse ideene ved å bruke en kombinasjon av mørke busker og bare noen få fargerike blomster til å legge til litt farge til din hage.

Legg til et Feature


Legg et annet vann funksjonen til din inground svømmebasseng. For et nytt utseende som passer mindre budsjetter, prøve å legge en liten vannfontene til bassenget. Hvis du har en enda mindre budsjett, kan du bruke en vannfontene i en stein eller keramikk som matcher andre dekorasjoner i hagen din. Større budsjetter har flere alternativer, inkludert å legge et basseng som glir rett inn i svømmebassenget. Legge til en foss til den ene siden eller veggen av svømmebassenget skaper en interessant samlingspunkt i rommet. Du kan selv ønsker å legge til en badestamp eller boblebad til bassengområdet. Plasser badestamp unna svømmebassenget, som gir deg mer privatliv.

Flislagt Patio


Hvis du underholde ofte, legge til en flislagt terrasse som fører fra bakdøren til svømmebassenget og sirkel flisen rundt bassenget. Du kan selv gjøre uteplassen feste til en veranda eller uteplass som allerede finnes på hjemmesiden din. Bruke metall eller plast stoler og ordne stolene rundt glass toppet tabeller. Plasser bordene noen få meter fra hverandre, noe som gir gjestene mer plass til å mingle under parter. Se etter lette bord, som er enklere å flytte og omorganisere.