Hovudside

Oppskrifter på Kitchen Cabinet Cleaner

by Walther

Kjøkkenskap bør rengjøres regelmessig eller de vil samle fett, fingeravtrykk og sølt mat. Kommersielle rengjøringsmidler fungerer godt, men du kanskje ikke ønsker å bruke giftige kjemikalier der du forberede familiens måltider. Du trenger ikke å fordi det finnes alternativer til kommersielle rengjøringsmidler.

Avfettingsmiddel Oppskrift


Bruk plastikk hansker fordi denne kombinasjonen kan irritere huden din.

Kombiner en gallon varmt vann, en kopp husholdning ammoniakk, 1/2 kopp eddik og 1/4 kopp natron. Bland ingrediensene godt, og pass på at natron oppløses. Sug en svamp i renere og svamp ned skap. For vanskelig å rengjøre områder, la svampen å bo på stedet i ca 30 sekunder, og deretter skrubbe. Skyll skap med rent varmt vann og håndkle tørt.

Basic Wood Cleaner


Denne oppskriften vil fungere på alle treoverflaten du trenger å rengjøre. Bland 1/4 kopp hvit destillert eddik, 1/4 kopp vann, 1/2 ts. av flytende såpe, 1/8 ts. olivenolje, og omtrent seks dråper eterisk sitronolje. Påfør med en ren klut, og tørk deretter ned med en egen ren lofri klut.

All Purpose Cleaner


Denne oppskriften fungerer også godt på kjøkkenskap. Bland to ss. eddik, en ts. Boraks, to kopper varmt vann på en sprayflaske og rist godt. Deretter legge 1/4 kopp flytende såpe og virvle det rundt for å blande seg med alt annet. Spray den på og tørk rent.

Andre oppskrifter som fungerer


For vanskelig å rengjøre fingeravtrykk og slitemerker, gni valnøtt kjøtt inn i spot og ren med en renere. Du kan også bruke en billig barberskum. Det vil ta ut tackiness på dine kjøkkenskap og vil forlate en langvarig glans.