Hovudside

Sikkerhetstips for Home Varmere

by Walther

Ifølge National Fire Protection Association, var oppvarming-utstyr branner ansvarlig for 16 prosent av alle hjem branner i 2006, noe som resulterer i 540 dødsfall. Mange hjemme oppvarming farer og problemer kan forebygges med riktig vedlikehold og omsorg. For å bedre sikkerheten med hjem varmeovner videre, bør individer teste sine røyk og karbonmonoksid alarmer gang i måneden.

Furnace Safety


Erstatte ovn filtre en gang i måneden for å være sikker på ovnen varmer effektivt og for å hindre farlig karbonmonoksid buildup og branner. I tillegg må du kontrollere at oppvarming vents er fri for hindringer.

Unngå å støtte noe mot ovnen og lagre elementer minst 3 meter fra ovnen. De fleste ovner er installert i en kjeller eller lagring skap. Oppbevar aldri brennbare væsker i nærheten eller i samme rom med din ovn.

Har din ovn inspisert og rengjort av en profesjonell en gang i året. En profesjonell oppvarming tjenesten vil se etter potensielle farer og gjøre rutinemessige rengjorde på motoren, ventiler og varmeelement.

Elektriske varmere


Sørg for at din plass ovn har et nasjonalt anerkjent laboratorium testing segl som Writer Laboratory (UL) mark. Ovner med en UL segl har blitt grundig testet for optimal sikkerhet. Sats på en sikkerhets varmeapparat som setter av en alarm eller slutter å kjøre når veltet eller flyttet.

Plasser varmeovn på et plant underlag 3 meter fra møbler og unngå å kjøre varmeapparatet i et rom hvor det kan bli våt, for eksempel på badet. I tillegg, ikke la varmeovner uten tilsyn eller hvor barn kan nå dem.

Undersøke strømledninger rutinemessig og erstatte varmeovner med frynsete eller synlige ledninger. Kjør aldri strømledningen under et teppe da dette kan skade kabelen. Slå av ovnen før du kobler den eller plugge den inn i en stikkontakt.

Betraktninger


Før du kjøper eller bruker et hjem varmeapparat, sjekk med US Consumer Product Safety Commission for å finne ut om varmeapparatet har blitt rapportert som usikre eller har blitt tilbakekalt.

Følg produsentens anvisninger om vedlikehold og rengjøring, og unngå å gjøre reparasjoner selv. Kalle en profesjonell for å fikse oppvarming problemer som pengene du kan spare på å gjøre det selv er ikke verdt risikoen for en brann på grunn av feil reparert utstyr.

Ifølge en 2004 rapport fra National Fire Protection Association, parafinovn har høyere risiko for brann dødsfall enn andre bærbare varmeovner. Parafinovn også bære en risiko for kullosforgiftning hvis ikke ventilert riktig. Hvis du velger å bruke en parafin ovn i hjemmet, sørg for at det er rikelig med ventilasjon og aldri forlate ovnen uten tilsyn. I tillegg, aldri drivstoff varmeapparat med bensin, bare bruke parafin som anvist av produsenten.