Hovudside

Slik fjerner Permanent Marker Fra en tørketrommel

by Walther

Slik fjerner Permanent Marker Fra en tørketrommel

Når en permanent markør forblir et uhell i en lomme under vask og tørking, en markør-farget apparatet ofte resultater, og skaper et vaskerom katastrofe. Heldigvis fjerne permanent blekk fra innsiden av en tørketrommel er en av de minst arbeidskrevende oppgaver forbundet med permanent-markør flekker. En kombinasjon av kommersielle produkter og hjem rettsmidler arbeide for å hjelpe deg i denne oppgaven. Sammen med riktig rengjøring teknikker, kan du med hell fjerne permanent markør flekker før de blir overført til andre klesplagg.

Bruksanvisning


•  Smør en nikkel-størrelse mengde vegetabilsk fett på en ren klut. Gni fettet bort på permanent-markør flekker. De oljebaserte stoff brytes ned markør flekker til å fjerne dem fra overflaten av tørkeren.

•  Tørk av overflødig forkorting med en ren klut.

Tre Fukt en annen klut med ufortynnet rubbing alkohol. Tørk av gjenværende permanent-markør flekker med alkohol for å fjerne dem fra metalloverflaten. Som markør flekker løft, endre til en ren klut og fortsette å tørke innsiden av tørketrommelen før flekkene er borte.

•  Spray alle formål renere inne i tørketrommelen og tørk av med en ren klut. La tørketrommelen døren åpen for et par timer for å tillate kjemiske rester fra støvsugeren til å fordampe.

Tips og advarsler


  • Sjekk lommer før vask og tørking klær.
  • Substitute alkoholbaserte våtservietter eller hånddesinfeksjonsmiddel for rubbing alkohol for å fjerne permanent markør flekker fra innsiden av tørketrommelen.
  • Slå på tørketrommelen i noen minutter for å varme overflaten. Dette bidrar til å fjerne set-in markør flekker ved å dempe blekket.