Hovudside

Hvor mye bør jeg betale en tenåring for Yard arbeid?

by Walther

Ansette et nabolag tenåring som en tjeneste ungen, foreldrene eller fordi han virkelig er en hardtarbeidende og du virkelig trenger verftet omsorg. Forvente å betale mer enn minstelønn for å få tenåring å verd jobben. Vurdere å betale per jobb i stedet for per time for å holde din nye medarbeider motivert til å få jobben gjort raskt. Overvåke arbeidet for å sikre at det er til din smak før betaling.

Realistiske forventninger


Ta deg tid til å huske hva det var som å være en tenåring med hormoner, lekser og dine foreldre roping på deg for å få en jobb. Ta i betraktning at din tenårings ansatt vil sannsynligvis trenger motivasjon til å fullføre jobben sin godt og verdi den tiden hun investerer. Ta en avgjørelse om hvorvidt du vil betale din ansatt ved time eller etter jobb. Hvis du betaler med jobb, vil hun sannsynligvis jobbe raskere. Hvis du betaler av timen, kan hun finne ut at hun kan tjene mer penger ved å bremse ned.

Rettferdig lønn


Mange arbeidsgivere tror 10 dollar timen er en rettferdig pris for hagearbeid. Betal med verftet eller jobb for en mulig mindre betaling. Tilbud $ 25 for å klippe og trimme en stor hage og $ 15 for trimming buskene. Bestem deg for hva du er villig til å betale per jobb og være klar til å prute. Noen motiverte tenåringer sette sine egne priser og kjøre sine egne bedrifter. Forvente å betale mer for disse tenåringene, som kan drive en lovlig virksomhet og betale skatt.

Monitor Progress


Ta et glass vann eller saft ut til hagen din arbeideren som en ikke-påtrengende, ikke-truende måte å finne ut om de jobber hardt eller slacking off. Dette er spesielt viktig på en varm dag slik at arbeidstaker ikke dehydrerer. Hvis hans arbeidsmoral er mindre enn hva du forventer, spør ham hvor mye lenger han vil være og tydelig fortelle ham dine forventninger. Minst for de første gangene, inspisere verftet å sikre at det er til din smak før du betaler ham.