Hvordan Stopp Mugg


Mugg er forårsaket av mugg og kan oppstå på vegger, tak, trevarer, tekstiler og omtrent hvilken som helst overflate. Mugg kan være svart, grønn eller hvit og enten tørr eller våt og slimete. Fuktige forhold bidra til utvikling av mugg, så for å stoppe veksten av mugg, holde hjemmet tørr er en nødvendighet. Uttørking ditt hjem kan oppnås på en rekke måter som spenner fra billig og enkel til mer kostbare og involvert hvis din mugg er utbredt.

Bruksanvisning


Stopp Mugg Fra Forming i hjemmet ditt


•  Stopp mugg fra forming ved å holde tilbake de næringsstoffene som tillater det å vokse - i hovedsak, skitt, fett og andre typer tilsmussing søl. Svamp ned benkeplater og andre overflater som kan lide av søl og sprut etter tilberede måltider. Rengjør med oppvaskmiddel og vann, tørr med et håndkle og tørk av med en antibakteriell tørk.

•  Hold gulvet rent for å stoppe dagens mugg vekst og for å forhindre flere tilfeller. Mopp på en jevnlig basis, slik at limrester ikke har en sjanse til å slå inn mold og mugg.

•  Vask vått tøy straks stedet for å la det sitte i et fuktig haug. Fuktighet er en prima miljø for begynnelsen av mugg. Rens klær grundig i en tørketrommel eller på en klessnor før du setter bort.

•  Fjern overflødig fuktighet fra luften i ditt hjem for å redusere risikoen for å utvikle mugg og jordslag. Hold klimaanlegget på å gjøre luften tørrere. Hvis du ikke har air condition, installere en avfukter i ditt hjem.

•  Slå på en avtrekksvifte på badet mens du tar en dusj. Viften bidrar til å holde vegger og tak uten mugg i en naturlig klamt og fuktig sted.

Fjern Mugg Fra husholdningsartikler


•  Børst av solid mold eller mugg med et håndkle.

•  Vask maskinvaskes med mugg stoffer i henhold til vaskeanvisningen, så la dem tørke i solen. Sun er en naturlig blekemiddel som vil drepe mold.

•  Dab en løsning av 1 ts. salt blandes inn i en kopp sitronsaft på en mugg flekken. La elementet tørke i solen for å stoppe mugg.

•  Stopp mugg som har dannet på stoppede møbler med en støvsuger. Vakuum området godt flere ganger for å prøve å trekke ut alle de muggsporer som er begravd i veven av stoffet. Dumpe vakuum posen eller beholderen utenfor for å unngå re-infesting huset.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler