Hovudside

Slik installerer en Pool Skimmer Box

by Walther

Slik installerer en Pool Skimmer Box

Hver bassenget bør ha en skimmer for å fjerne insekter, pollen, løv og annet rusk fra vannet. Du kan installere en skimmer på over bakken basseng ved hjelp av noen enkle verktøy. Sett enheten omtrent halvveis opp til vannlinjen i siden av bassenget for å tillate den å sirkulere vannet. To sel hindre lekker. Avløp for å holde skimmer løpe er koblet til utsiden av bassenget.

Bruksanvisning


•  Se i skimmer kit for en mal. Noen kits inkludere disse papirførerne for å kutte hullet for skimmer i bassengveggen.

•  Tapp vann fra bassenget før vannstanden synker like under der skimmeren vil bli installert.

•  Hold skimmer eller malen inntil den ytre vegg av bassenget. Ved hjelp av en permanent markør, spore rundt skimmer eller mal omriss direkte på ytre basseng veggen. Markere plasseringen av skruehullene.

•  Bruk en barberhøvel eller kniv til å skjære ut formen på skimmer i bassengveggen. Sørg for å skjære gjennom bassengveggen og liner. Kast materialet du kutte ut. Hvis bassenget skimmer ikke passer godt inn i hullet, trimme bort mer basseng veggen og liner fra sidene av torget for å gjøre det passer.

•  Drill inn i veggen for å lage hull for skruer, etter markeringene. Sett sted klemskruer i hullene for å holde vinyl foringen fra å bevege seg under vekten av vannet.

•  Plasser skimmer på ytterveggen, foret opp med skruehullene. Sett torget, inkludert gummipakning i settet mellom skimmer og veggen, slik at den blir klemt fast mellom dem. Fjern de plasshald skruer, og kjøre i den virkelige skruer fra innsiden av bassenget. Skruene vil forlenge gjennom vinyl liner og basseng veggen, og inn i skimmer enhet.

•  Sett frontplaten segl inkludert i settet mot den indre bassengveggen. Stille opp skruehullene. Denne pakning er av samme størrelse og form som frontplaten. Plasser frontplaten mot tetningen, slik at forseglingen er mellom frontplaten og den indre bassengveggen.

•  Kjør skruene gjennom frontplaten, liner, basseng veggen, og skimmer enhet. Trekk godt til. Tilsett vann til vannivået er halvveis opp skimmer åpningen.