Hovudside

Hvordan identifisere Sweet Grass

by Walther

Hvordan identifisere Sweet Grass

Kalt "Hair of Mother Earth" i Nord-Amerika, er søt gress (Hierochloe odorata) tradisjonelt bruker som en hellig plante, sammen med salvie, tobakk og sedertre, av folk i både Europa og Nord-Amerika. Noen indianerstammer bruke søt gress i bønn og seremonier etter pyntebånd, tørking, og ulmende de lange blader, som de mener tiltrekker positiv energi og humør. Indianere og afro-amerikanske slaver også brukt søt gress for veving kurver. Identifisere søt gress kan hjelpe deg med å oppdage dette flerårig vokser vilt blant annet gress i myrer og våte enger og langs bekker og innsjøer i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3-9.

Bruksanvisning


•  Se på bunnen av den søte gress blader, som vises hvit og skinnende som sateng bånd, og kan sees fra en avstand som reflekterer solen. Merk at søt gress blader ikke har hår.

•  Legg merke til hvordan den søte gress blader curl som de tørker i solen, mens andre typer gress holde seg flat når de tørker.

•  Undersøk blader av søt gress, som vises lang og smal, med den bredeste delen av bladet som måler 1/4 tomme.

•  Inspiser blomster av søt gress, som dukker opp i tre-blomster spikelets måler 1/4 tomme lang. Legg merke til hvordan hver blomst klyngen har sin egen stilk.

•  Smell den søte gress, som har en duft som ligner på vanilje. Sett tørket søt gress i skuffer og skap, eller med din lagret klær for å holde klærne lukter friskt.