Hovudside

Problemer med Weeping Willow Trees

by Walther

Problemer med Weeping Willow Trees

Vokser til en høyde på ca 50 fot, den gråtende selje (Salix babylonica) er en imponerende tre som er dyrket for feiing, brus vane av sine grener. Selv om den gråtende willow er utsatt for en rekke problemer, mange gartnere fortsatt finne treet for å være verdt innsatsen for å holde den i god form.

Skadedyr


Gråtende selje er utsatt for en lang liste av skadedyr, inkludert selje og poppel borer, og både pansrede skala og myk skala. Den svarte, strie willow borer tygger bark og nye skudd, kjedelige hull i barken og svekker den samlede treet. Symptomer inkluderer hull i treet og et fint støv rundt hullene. Skala kan vises som en bomulls, myk masse (myk skala) eller som en tøff, humpete masse (pansret skala). Skala suger næring fra treet, og kan vises på blader eller på bark. En skala angrep kan gi sprukken, blødning bark eller overflødig gren brudd.

Sykdom


Vanlige selje sykdommer inkluderer rot råtne, som kan infisere treets rotsystem og forårsake generelle helse nedgang, og selje skabb, en sopp som dreper ny vekst og forårsaker cankers på treet. Soppinfeksjoner kan vanligvis kjempet ved beskjæring og ødelegge syke grener. Piletrær skal befruktes ofte for å bidra til å holde anlegget sunt mot sykdom. Andre mindre alvorlige sykdommer inkluderer pulveraktig mugg, noe som fører til en støvete hvit belegg på bladverket, og rust, noe som fører til flekker på bladene, og til å drepe blader. Fallen syke blader bør samles og ødelagt for å holde dem fra re-infisere treet eller andre friske trær.

Høy vedlikehold


Den gråtende selje er ikke et lite vedlikehold treet. Gråtende piletrær har svak, sprø tre som er utsatt for brudd, spesielt under stormer. Treet kaster blader, kvister og grener hele tiden, og etterlater et rot under det som er skjemmende og en hassle å rydde opp på en jevnlig basis. Mengden av avfall under treet gjør det også ytterst vanskelig å hagen under, som kan være uakseptabel for de med begrenset verftet plass. Regelmessig beskjæring er nødvendig å fjerne usunne grener og for å fremme en sterk struktur for treet. Alltid søker vann, kan de dype røttene av anlegget tette kloakkrør og vannrør på eiendommen.