Hovudside

Hvordan kan et Peach vokser?

by Walther

Hvordan kan et Peach vokser?

Peach Trees


Fersken trær er solide trær, og kan dyrkes i sone 5 og varmere. Mens fersken trær kan dyrkes fra fersken groper, er denne metoden anbefales ikke, da trærne vokst fra groper ikke produsere frukt mer enn en gang hvert femte år. I stedet bør fersken trær kjøpes som bare rot trær eller planter, hvis du ønsker å starte så liten som mulig. Fersken trær gjør best i sand, godt drenerende jord og trives i fullt sollys.

Planting Peach Trees


Planlegging fremover er viktig når omsorg for fersken. Faktisk, hvis du kan forberede jorda på forhånd, vil din fersken treet få en fantastisk start! Fersken trær elsker jord som er full av organisk materiale, så bør du vurdere å blande jord med en stor mengde kompost, gress utklipp, gjødsel eller forlater før planting treet. Når du velger et sted å plante din fersken treet, velge et område på minst fem meter i diameter og sikre at hele området er i fullt sollys. Løsne jorden til en dybde på 12 inches, og grave et hull i midten av området. Grave hull til en dybde hvor knoppen union sitter omtrent en tomme eller så over toppen av hullet. Fylle hullet på med jord blanding, og tamp det ned forsiktig. Til slutt, vanne den, men ikke suge den.

Omsorg For Peach Trees


Fersken trær må mates jevnlig for å blomstre og bære frukt. Bruke en gjødsel med en 10-10-10-forhold av nitrogen, fosfor og kalium hhv. Mange gjødsel har fyllstoff, så se på posen for prosentandelen av vekten av næringsstoffer. Etter at du plante treet, mate den hvert år i mars og deretter igjen i mai. Mengden av gjødsel vil avhenge av din treet, men i gjennomsnitt, de fleste fersken trær som bærer frukt trenger en til to pounds av gjødsel på hvert program.
Sjekk din fersken treet nøye etter tegn til sykdom, for eksempel blad curl, som fører til at bladene til å krølle opp og slå lilla-rød. Dette og andre sykdommer kan lett kontrolleres ved å påføre et fungicid til treet hvert fall etter at mesteparten av bladene har falt, og om våren før knoppene begynner å vokse.

Når fersken begynner å vokse, kan du kontrollere mengden og størrelsen på fersken ved å fjerne babyen fersken for å gjøre plass til de gjenværende fersken å vokse seg større. Sørg for å plukke fersken før de er helt modne, som de modnes raskt etter plukket.