Hovudside

Hva er en Wedding Rose Plant?

by Walther

Selv om bryllupet dagen steg anlegget er sitt vanlige navn, dette engelske anlegget er også kjent som fotturist rose eller rosa plante. Til tross for navnet, er bryllupsdagen rose en slyngplante, ikke en du vil bruke i buketter eller center for den store dagen.

Spesifikasjoner


Bryllupsdagen rose planten blomstrer hvite og krem ​​blomster og har fersken-farget pollenbærere og grønne blader. Blomstene har en duftende, sitrus lukt. Noen blomster er singel petaled, mens andre er dobbelt petaled. Plantens blanke blader kommer i mellom til mørkegrønne nyanser.

Tidsramme


Bryllupsdagen rose plante er en sommer plante, blomstringen i tidlig til midten av sommermånedene juni og juli. På grunn av sin evne til å blomstre i de varme sommermånedene, anlegget tar imot fullt sollys.

Betraktninger


Bryllupsdagen rose plante er en klatreplante som kan vokse til høyder på 20 meter. Derfor anlegget krever en sterk støtte system for det å vokse og trives. I tillegg bryllupsdagen rose funksjoner skarpe torner, som kan gjøre regelmessig beskjæring en utfordring.