Hovudside

Hvordan Grow Lamium i en Pot

by Walther

Kjent som døde nesle, er Lamium hardfør i US Department of Agriculture soner 3 til 8 som bunndekke, men kan vokse hvor som helst i en container. Den raskt spre Lamium har sølv, hvitaktig grønne blader og hvit, lavendel eller rosa blomster. Døde nesle plantet i containere vil trenge forsvarlig omsorg for planten til å trives og vokse mens produsere attraktive blomster.

Bruksanvisning


•  Plant Lamium i en beholder minst 12 inches i diameter med dreneringshull i bunnen. Bruk alle formål potting jord. Jord må være innenfor 1 cm fra toppen av beholderen.

•  Vann beholderen Lamium to ganger i uken for å holde på fuktigheten i jorda. Lamium er tørke tolerant, men foretrekker en fuktig jord å vokse.

•  Plasser beholderen på et sted hvor det vil få minst fire timer med sol og delvis skygge. Hvis du plasserer på en gårdsplass, plass på et sted ute av sterk vind og voldsomme regnskyll, som vil lekke jord og vaske bort jord og næringsstoffer.

•  Legg 10-10-10 NPK vannløselig gjødsel til jorda en gang i måneden fra tidlig vår til sen sommer. Vann anlegget før og etter å ha lagt gjødsel for å hindre rot brenne.

•  Knip av de første tre inches av tips vekst for å fremme buskete, mer kompakt vekst. Klemming ny vekst gang i måneden vil holde de døde nesle fra outgrowing beholderen.

•  Pakk beholderen i en burlap bag og plasser i en garasje eller en tørr, kjølig kjeller før den første frosten. Ta beholderen ut om våren når alle tegn på frost er forbi.