Hovudside

Mine Impatiens 'bladene er å snu Gul

by Walther

Mine Impatiens 'bladene er å snu Gul

Impatiens er små, fargerike blomster som kommer i en rekke nyanser og legge et attraktivt element til hagen. Foruten å gjøre noen landskapet design pop, disse blomstene bringe nyttige insekter til området. Hvis bladene av impatiens begynner å gul, men blomstene må ekstra forsiktighet for å fortsette blomstrende.

Miljøproblemer


Den voksende plasseringen av Impatiens spiller en stor rolle i hvor sunt plantene er. Impatiens som ikke får nok sollys produsere svake, lys grønn eller gule blader fordi de ikke klarer å photo ordentlig. Selv impatiens er tolerante overfor noen skygge, er direkte sollys i den tidlige del av dagen beste. Dagtid eller ettermiddag sollys scorches bladene av Impatiens, som gjør dem gule eller brune og skader bladene.

Vann


Impatiens trenger jevnlig vanning; forsyne plantene med vann minst en gang hver uke for å holde jorda rundt blomstene fuktig. Unngå over-mette blomstene, men som overflødig vann kveler planten ved å frata røttene av oksygen. En periode med tørke fører til at bladene av Impatiens å bli gul eller brun, men bladene skal perk opp og bli grønn etter at de får vann igjen og begynne å behandle næringsstoffer riktig.

Skadedyr


Bladlus, midd og leafminers er alle skadeinsekter som lever av Impatiens og forårsake alvorlig skade på planter; som de skadeinsekter mate på blomstene, bladene miste viktige næringsstoffer og begynner å gulne som de er svekket. Noen skadeinsekter som bladlus bære sykdommer med dem, noe som gjør dem spesielt truende for impatiens. Påfør et plantevernmiddel til impatiens i henhold til instruksjonene på emballasjen, for å drepe skadedyr og holde blomstene friske.

Sykdommer


Impatiens er mottakelige for sykdommer som blad spot og sykdom på planter, som forårsaker flekker på de bladene som en innledende tegn på infeksjon. Som sykdommen sprer seg, bladene blir gule og faller av hvis impatiens blir stående ubehandlet. Knip av alvorlig rammet blader og bruke den nødvendige spray, for eksempel en soppdreper eller anti-bakteriell spray, for å utrydde sykdommen som er skadelig impatiens og deres blomster.