Hovudside

Hvordan får jeg min Orange Tree å produsere frukt?

by Walther

Hvordan får jeg min Orange Tree å produsere frukt?

Appelsintrær produsere lyse farger og velduftende knopper hver vinter, men noen dyrkere kan bli frustrert når disse knopper ikke utvikler seg til frukt. Frukten utvikler vanligvis mellom 5 og 18 måneder etter at knoppene begynner å blomstre, ifølge Sunkist. Hvis treet ikke produserer frukt, er det en rekke faktorer du bør undersøke, blant annet alder, vann, gjødsel og jord. Riktig pleie av treet skal ha det produsere frukt i sesongen.

Bruksanvisning


•  Ta kontakt med tre-leverandøren for å bekrefte din appelsintre alder. Appelsintrær vil ikke produsere frukt før de er helt moden, som kan ta opp til fem år. Dersom treet er for ung, fortsetter omsorg for det før det når modenhet, og da vil det begynne å blomstre og produsere frukt.

•  Vann din appelsintre med vann som inneholder lave nivåer av natrium. For mye salt i vannet, slik det er vanlig i mange ørkenregioner, vil brenne bladene, samtidig som det ikke nok natrium vil resultere i lav fruktproduksjon.

•  Vann treet regelmessig, spesielt under blomstringen sesongen når du begynner å se blomster. Aldri la jorda rundt treet tørke helt ut; det bør holdes fuktig å ta på. Nok vann er nødvendig for å stimulere produksjonen av frukt.

•  Gjødsle din appelsintre med sitrus-spesifikke gjødsel. Mengden av gjødsel for å bruke, samt hvor ofte du trenger å gjødsle, kan variere etter produkt, men du må bruke sitrus-spesifikt produkt for å sikre at treet får behov for næringsstoffer som magnesium og sink.

•  Mix organisk materiale som gjødsel eller torv til jord hvis du oppdager drenering problemer. Ordentlig drenering jord tillater vann og næringsstoffer for å flyte rundt og gjennom treet, og gir riktig støtte for frukt.

•  Eliminer nærheten konkurranse for treets ressurser. Fjerne ugress og gress, som kan bruke opp alt av treets vann og næringsstoffer, som fører til en mangel på frukt.

Tips og advarsler


  • Direkte spørsmål om vanning og gjødsel for din bestemt region til et lokale hagesenter eller barnehage.
  • Følg alle instruksjonene på gjødsel nøyaktig; over-gjødsling kan resultere i mange blomster, men ingen frukt.