Hovudside

Hvordan identifisere trær med små rosa blomster

by Walther

Hvordan identifisere trær med små rosa blomster

Identifisere trær ved ikke bare å undersøke sine blomster, blader, frukt og andre fysiske egenskaper, men også ved å merke sesongen av blomstring, deres vekstforhold og om de er løvfellende eller eviggrønne. Når jeg prøver å finne ut hva treet du ser, kan du prøve å ha en kvist med blader samt en blomst å undersøke. Oppmerksom på eventuelle uvanlige bark, om treet er avrundet, vase-formet eller lagvis, og omtrent hvor høy den er.

Bruksanvisning


•  Bruk en online tre identifikasjon nøkkel, som vil lede deg gjennom enkle trinn for å finne treet. Se etter et tre nøkkel postet av et universitet i staten eller regionen. Skriv "tre identifikasjon key" og din tilstand i nettleseren din. Nøkkelen vil spørre om hvilken type blader treet har, så har disse foran deg.

•  Ta prøven til en barnehage. Ta med et bilde av hele treet, samt et nærbilde av en blomst og en kvist med blader. Jo mer informasjon du kan gi de ansatte, jo bedre vil de være i stand til å hjelpe deg med å identifisere treet.

•  Ta kontakt med en tre guidebok. En god en vil inneholde bilder av hele treet, pluss nærbilder av blomster og blader.

•  vanlige vårblomstrende trær med små rosa blomster er blomstrende kirsebær (Prunus spp.), Blomstrende plomme (Prunus blireiana spp.), Redbud (Cercis spp.), Kornell (Cornus spp.) Og crabapple (Malus sikkimensis spp.). I sommer, indisk hagtorn (Rhaphiolepsis spp.) Blomstrer i rosa, og i høst, noen crape myrt varianter (Lagerstroemia spp.) Produserer klynger av rosa blomster.