Hovudside

Hvordan Grow Tangerine Pimento Peppers

by Walther

Den mandarin pimiento pepper er en type søt pepper med en solrik, oransje skall. Det er en saftig pepper, høyt kalium, magnesium og jern. Pepper planter er flerårig, men vanligvis dyrkes som ettårige i regioner utenfor deres hardførhet soner. De krever dagtemperaturer mellom 65 og 85 grader Fahrenheit og nattetemperaturer i lav til midten av 60-tallet. Purke mandarin pimiento pepper frø innendørs på senvinteren til tidlig vår.

Bruksanvisning


•  Fyll en beholder med en jord-mindre frø starter eller spirende medium. Helle vann over det før det er gjennomvåt og deretter la det tørke før det er fuktig.

•  Skyv mandarin pimiento pepper frø til spiring mix til samme dybde som frøet bredde og fast mediet over dem.

•  Sett beholderen på en 75 grader Fahrenheit varmematte i et område som er beskyttet mot direkte solen. Vann slik at toppen av mediet forblir fuktig og forvente at mandarin pimiento pepper frø å spire innen tre til åtte dager.

•  Begynn herding av pepper frøplanter en uke før plante dem ut ved å kutte ned på vanning, vente til den øverste 1/2 tommers av jorda er tørr. Holde temperaturen mellom 55 og 65 grader, og øke mengden av solen får de gradvis i løpet av uken.

•  Skaff en jord test for å finne ut hvor mye gjødsel du trenger å legge til pepper planting seng. Du må kanskje også legge til kalk for å justere jordas pH til mellom 6,0 og 7,0. Jordbrukere med Oregon State University antyder at en pH på 7,0 produserer maksimal pepper avkastning.

•  Påfør starteren gjødsel og kalk i jorda som anbefalt av jord testresultatene. Spre materialer over pepper seng og bruke en hage gaffel til å blande dem inn i toppen 6 inches av jord.

•  grave hull for mandarin pimiento pepper frøplanter, slik at de sitter i jorden opp til bunnen av det første bladet. Space frøplantene 12 til 18 inches hverandre i rader som er 36 til 48 inches hverandre.

•  Vann paprikaen nok til å holde jorda knapt fuktig. Å la jorda tørke og deretter gjennomvåt det med vann setter opp forholdene til rette for blomstre-end råte, en vanlig sykdom i tomater og paprika.

•  Gjødsle de mandarin pimiento pepper frøplanter når de blomstrer. Grave en grunn grøft - ca 2 inches dyp - 3 inches til siden av hver rad med paprika. Dryss 2 gram av nitrogengjødsel per 100 kvadratmeter i grøften, fyll den med jord og vann til en dybde på 6 inches. Gjenta påføringen, ved hjelp av en unse av nitrogen når de første paprika vises og igjen en måned senere.

•  Høste mandarin pimientopepper 75 til 85 dager etter planting. Du vet de er klare når de slår en lys, mandarin-oransje.