Hovudside

Hjem rettsmidler for å bli kvitt Groundhogs

by Walther

Hjem rettsmidler for å bli kvitt Groundhogs

At brun furry dyr å lage et måltid av grønnsakshagen i tidlig morgen eller kveld er mest sannsynlig en Groundhog, en type murmeldyr som kan bli en reell plage for gartnere. Snarere enn å bruke fumigant metoder for kontroll eller giftige kjemikalier vil du også inhalerer hvis du bestemmer deg for å utnytte dem, fokus på hjem rettsmidler for Groundhog kontroll, for eksempel utelukkelse og fangst metoder.

Groundhog Beskrivelse


Groundhogs, også kjent som woodchucks, er ekorn familiemedlemmer som bor i den østlige og nordøstlige USA samt sørlige Canada, British Columbia og østlige og sentrale Alaska. De gjennomsnitt på omtrent 16 til 20 inches i lengde med en hale som er mellom 4 og 7 inches lange. Deres øyne, ører og nese er plassert mot toppen av hodet, og pelsen er brun-grå på sine chunky organer. De har også meisel-lignende fortennene og ofte gjøre sine hjem i skogkledde eller brushy områder nær åpne jorder og gårder. Gjerde rader, steinvegger, veikanter, bygge grunnmuren og tre baser er vanlige hekkeområder for groundhogs. Disse dyrene lever av gress, belgfrukter og grønnsaker, inkludert kløver, gulrot topper, soyabønner, bønner, erter og alfalfa.

Utelukkelse


Ett hjem middel for å bli kvitt groundhogs er gjennom utelukkelse. Merk at groundhogs er kvikk klatrere og kan skalere piggtrådgjerdene. Bruk gjerder som er minst 3 meter høy og laget av enten 2-tommers mesh-vevet wire eller tunge fjærfe wire. Forhindre groundhogs fra gravende henhold fekting ved å begrave den fekting minst 10 til 12 inches under jorden. Bruk fekting hvor groundhogs synes å hyppig, slik som under ditt hjem eller i hagen. Fekting hjelper også holde ut kjæledyr og gnagere.

Skremselspropaganda


En annen hjem middel for å bli kvitt groundhogs er å bruke diverse skremselspropaganda, slik som fugleskremsler og lokkeduer. Sett opp lokkeduer til Groundhog rovdyr rundt hjemmet og verksted, for eksempel rev, ulv, hunder, coyoter eller Bobcats. Spray lokkeduer med urinen til den bestemte predator hvis mulig, som du finner på de fleste jaktbutikker; Dette vil ytterligere bidra til å avskrekke groundhogs. Flytt fugleskremsler og lokkeduer ofte for å etterligne en høy predator aktivitet på din eiendom. Kjæledyr hunder kan også stå til tjeneste i å hjelpe deg skremme av groundhogs.

Fangst og Flytte


En endelig hjem rette for ridding groundhogs fra livet ditt er fangst og flytting. Ring din tilstand dyreliv avdeling for å finne ut hvilke feller er akseptable for Groundhog fjerning i staten, som noen feller, for eksempel stål feller, ikke kan brukes i områder som besøkes av husdyr eller kjæledyr. Cage feller er et annet alternativ, og kan agnet med epleskiver, salat og gulrøtter. Endre agn hver dag. Plasser feller rundt høy trafikk Groundhog områder og hule baner, og ring din tilstand dyreliv avdeling om retningslinjer flytting.