Hovudside

Plenklipping triks

by Walther

Plenklipping triks

Klippe plenen din er en vanlig vedlikehold tilfelle at noen huseiere kan ta for gitt. Når du kjenner noen plenklipping triks, kan du bruke klippingen tid til å lage en sterkere og grønnere plen. Med noen ekstra forsyninger og en vanlig gressklipper, kan du gjøre mer for plenen din enn bare holde det trim.

Gress Utklipps


Hvis du tilbringer timer i helgen raking opp gress utklipp eller rense ut plenen utklipp bag på din gressklipper, så du kan være glad for å vite at du ikke trenger å lenger. Ifølge hagestell eksperter på Lawn Boy nettside, forlater gress utklipp på plenen din har noen gunstige effekter. Det klipte gresset brytes over tid og fungere som gjødsel for plenen din. Gresset også hjelpe plenen beholde vann og vokse sunnere.

Når skal Mow


Hvis du lar plenen få litt for høyt, så du kan føle behov for å klippe det uavhengig av forholdene. Klippe plenen når det er vått er ikke en god idé, i henhold til de klippe eksperter på Gressklipper nettside. Vått gress er tung, tykk og klebrig. Du kan slites ned bladene på din gressklipper raskere og potensielt tette motoren. Klippe når gresset er tørt å spare på klipperen og gjøre jobben går raskere.

Klippe det Low


Når du klipper plenen din, bør du vanligvis klippe det til en lengde på 2 1/2 inches. Den ene gangen du skal klippe det til en lengde som er like under to inches er på høsten like før vinteren, i henhold til landskaps eksperter på Wright Lawn Care hjemmeside. Cutting plenen din til en kortere lengde like før vinteren kan bidra til å forhindre oppbygging av sopp i plenen din i løpet av vinteren.

Kjølig vær


Klippe plenen i den kjøligere vær når du kan for eksempel kvelden eller veldig tidlig morgen. Kjøligere vær vil ikke svi plenen din som den varme solen kan gjøre midt på dagen på en nyklipt plen.