Hovudside

Hva vil holde Flowers Fresher lenger?

by Walther

Hva vil holde Flowers Fresher lenger?

Du plukke en fin bukett blomster fra blomsterhage, og bruke dem til å pynte kjøkkenbordet. Fire dager senere oppdager du blomstene begynner å visne og dø. Heldigvis er dette ikke måtte skje. Du kan ta aktive skritt for å holde friske avskårne i live mye lenger. Fargen på bevarte blomster vil forbli levende, og blomstene vil fortsette å produsere en søt luktende duft.

Riktig Kutte Flower


Ta ekstra tid å kutte blomstene riktig vil bidra til å forlenge levetiden til blomstene. Først må du fylle en ren vase med vann fra springen. Vente til den når romtemperatur før du hodet ut til å kutte blomstene. Grab et par hage saks, og klippe blomstene du ønsker å ha i buketten din. Skjær blomstene en gang til, men denne gangen gjør det under rennende vann i en 45-graders vinkel. Satt umiddelbart i den utarbeidede vase.

Merk: Hvis du observerer noen løvverk under vannivået linjen, fjerner du det.

Feeding the Flowers


Nyklipt blomster krever en sukkerkilde til bruk som mat. Du har flere alternativer når det gjelder fôring din blomster for å forlenge livet. Du kan bruke 1 ss. av rett sukker i vase med vann, eller 1/4 kopp av en klar brus (Sprite, Gingerale eller 7-Up). Selvfølgelig kan du alltids kjøpe en floral mat pakke fra din lokale blomsterhandler.

Eliminere bakterier


Bakterier vil vokse i blomstervaser, forårsaker dine friske blomster for å bli syk. Dette fører til en tidlig død for dine blomster. Det er mulig å eliminere veksten av bakterier i vase ved enten å legge en kobber krone, en tablett av aspirin eller 1/2 teskje av blekemiddel. Noen blomster mat pakkene inneholder også en bakterievekst hemmer. Bekreft dette med din blomsterhandler først hvis du planlegger å gå den veien.

Fortsatt Care


Blomster krever ferskvann hver tredje dag eller så for å fjerne skitt og rusk. Husk å bruke romtemperatur vann, og for å legge til mat og en bakterier eliminator. Re-kutte blomsten stilkene i en 45-graders vinkel 1/2 tommers over enden av stammen. Fortsetter å gjøre dette vil sikre at snittblomster bli frisk så lenge som de muligens kan.