Hovudside

Hvordan fikse en squeaking Automatiske tørketrommel

by Walther

En high-pitched knirker eller tyster som utvikler seg som en tørketrommel er i gang er ofte en indikasjon på at beltet (som slår den sirkulære trommelen holder klærne) har mistet heft, og glipper. Glipper er det som forårsaker knirker. Beltet må kanskje byttes ut, men før du kommer inn i en slik involvert prosjekt, prøv en enklere tilnærming av sprøyting beltet med belte dressing, noe som vil hjelpe det holde fast i trommelen.

Bruksanvisning


•  Trekk ut tørketrommel. Åpne døren og finne skruene langs toppen av åpningen. Ta ut skruene med skrutrekker.

•  Løft toppen av tørketrommelen. Nå inne i rammen og finne de to eller fire skruer som står overfor fremover, holder frontpanelet på plass (den siden som den inkluderer døren). Fjern skruene og fjerne panelet. Metallet trommelen inne bør være fullt eksponert.

•  på remmen er viklet rundt midten av utsiden av trommelen. Spore den til motoren (vanligvis på nedre høyre side når du står foran tørketrommel). Finne det punkt hvor beltet stiger fra trommelen til å gå inn i motoren. Sette en krittmerke på beltet på det punktet.

•  Plasser boks med belte dressing med munnstykket peker på undersiden av beltet (der det stiger fra trommelen å gå gjennom motoren) og begynner å dreie trommelen sakte med den ledige hånden. Spray beltet dressing på undersiden av beltet som du slår trommelen, slik at beltet går under strøm av bandasjen. (Merk: Pass på at du ikke sprøyter belte dressing inn i motoren.)

•  Fortsett sprøyting og snu trommelen til krittmerket som du har gjort kommer tilbake rundt foran deg, slik at du vet hele beltet har blitt sprayet.

•  Monter tørketrommel, reversere prosessen du brukte til å demontere den. Plugg den inn og kjøre det med klær inne for å se om den knirker er borte.

Tips og advarsler


  • Noen tørketrommel demontere på forskjellige måter. Se i brukerveiledningen hvis du er usikker på hvordan du skal ta den fra hverandre.
  • Arbeid aldri på en elektrisk apparat som er plugget i.