Hovudside

Hvordan Kill a Wasp Rundt en stikkontakt

by Walther

Hvordan Kill a Wasp Rundt en stikkontakt

Rundt 1 prosent av befolkningen kan dø av vepse eller bie stikk. I USA dette tilsvarer om lag 3 millioner mennesker. Dette gjør clearing veps og bie reir avgjørende for sikkerheten og vedlikehold av et hjem. Du kan oppnå dette rundt utsalgssteder i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning


•  Ta på tykke, tunge klær. Dette gjør det vanskeligere for veps eller bier til stikke deg. Eksponert hud gjør at insekt å sette stinger og gift rett inn i kroppen din.

•  Finn vepsebol. Normalt reiret er en avrundede struktur som ligger høyt oppe på en bygning. Hvis det ikke er i nærheten av en stikkontakt, spray reiret direkte og drepe alle vepsene som lever der. Hvis reiret ligger i nærheten av en stikkontakt, brukes en stige og banke den i bakken med kost, deretter spray reiret umiddelbart.

•  For veps samler seg i nærheten av en stikkontakt, manuelt drepe dem med kost. Dette er møysommelig og langsom, men du kan ikke bruke en brennbar og ledende væske som veps spray i nærheten av en stikkontakt.

•  Fei opp reiret og døde veps. Kast disse i søpla. Med disse handlingene har du fjernet reiret og eventuelle gjenværende veps.

Tips og advarsler


  • Når reir fjernes fra veggen, vil vepsene bli fiendtlig. Bruke spray umiddelbart. Vær forsiktig montering stigen med reiret over deg. Hvis du er usikker på din fot, få noen andre til å utføre denne oppgaven.
  • Hvis du er allergisk mot veps eller bier ikke forsøke disse handlingene. Kalle en exterminator.