Hovudside

Alvorlig Alger Problem i en over bakken pool

by Walther

Opprettholde den kjemiske balansen i din over bakken pool vann vil gjøre det vanskelig for alger til å bli et problem. Tilstrekkelig klor og pH-verdier er sentrale i å skape et sunt vannmiljø. Men pool eiere ofte se algene i bassengvannet får litt ut av kontroll og bli et alvorlig problem. Håndteringen av denne stygge vekst krever en viss kunnskap om alger og hvordan å bøte på det.

Årsaker til Alger Problemer


Du kan forebygge algeproblemer ved å sørge for at du ikke bidrar til årsakene til veksten. Sjokkere basseng med en super-chlorinator og til, spesielt etter tung bruk, for å befri pool av eventuelle bakterier og alger. Også bruke riktig mengde klor for daglig bruk, som anbefalt av emballasjen på klor produktet du kjøper.

Hold pumpen går kontinuerlig i løpet av badesesongen, eller i det minste flere timer per dag, for å holde vannet sirkulerer skikkelig. Bruk stabilisator for å opprettholde konstant effektive nivåer av klor og algaecide, og for å holde pH i balanse.

Typer alger


Identifisere den spesifikke type alger som vokser i bassenget, slik at du kan kjøpe en algaecide som er laget for å drepe denne bestemte arter. De fleste alger som finnes i bassengene er klassifisert i en av tre kategorier, og er lett gjenkjennelige med den fargen.

Sennep alger er gule, og er ofte funnet i bassenger. Denne type alger vises vanligvis som flekker på vegger og gulv av svømmebassenger, og er verst rundt områder med dårlig vannsirkulasjon.

Grønne alger er også vanlig i svømmehaller og kan være så alvorlig at det blir vannet en mørk grønn som vil gjøre det umulig å se bunnen av bassenget fra overflaten. Det kan også vise seg som fuzzy vekster hele undervanns overflater i bassenget.

Svarte alger er mindre vanlig, spesielt i oven bakken bassenger, enn de to andre og er mer vanskelig å fjerne, i henhold til PoolGear.com. Sorte alger kan dekke helheten av et basseng overflate og har en tøff kjemisk-resistent ytre belegg.

Farene ved Alger


Unn din alvorlig algeangrep raskt for å unngå farene forbundet med problemet.
Glem det faktum at du eller dine gjester ikke vil ønske å svømme i et basseng som er full av alger; tilstedeværelse av det kan indikere større helserisiko.

Alger i seg selv er ikke farlig for svømmere, men dens nærvær betyr at vannet ikke blir riktig behandlet og potensielt kan inneholde farlige organismer slik som E. coli, i henhold til ServiceMagic.com.

Behandling av alvorlig Alger Problemer


Rense bassenget så grundig som mulig, herunder bruk av børster for å løsne algene fra sidene og basseng vakuum for å suge opp så mye av alger som du kan.

Deretter behandle bassenget med riktig algaecide. Siden du allerede har identifisert den type alger du har, må du sjekke at algaecide du bruker er ment for denne typen. Bruke selve algaecide (kjemikalier som dreper alger), og ikke bare en algaestat som bare vil hindre ytterligere vekst.
Sjokkere basseng hardt med en stor mengde klor en dag eller så etter at du har lagt den algaecide, for de beste resultatene. Også regelmessig spyle filteret i løpet av denne prosessen til bassenget klarner opp, ifølge ServiceMagic.com.