Hovudside

Slik beskytter en Pool Fence

by Walther

Slik beskytter en Pool Fence

Bassenget gjerder er en viktig sikkerhetskomponent når du eier et svømmebasseng. Mange stater, inkludert New York og California, krever at et gjerde være installert rundt et svømmebasseng som en måte å hindre utilsiktet drukning av barn og dyr. Bassenget gjerder kan være laget av kjedeleddet, tre planker eller andre materialer, men det de har til felles er å være utsatt for skader. Som eier av et basseng, det krever litt flid for å beskytte din gjerdet og sikre den holder seg i topp stand.

Bruksanvisning


•  Bygg din gjerdet langt nok unna bassenget for å sikre at det ikke vil bli tilsølt med mye vann. Metallgjerder kan ruste over tid og tregjerder kan råtne hvis de blir fuktig for en lengre periode.

•  Hold området rundt gjerdet godt opplyst om natten for å fraråde dyr fra nærmer det eller vandaler fra å skade den.

•  Skjær bort eventuelle ugress eller planteliv fra rundt bunnen av gjerdet. Planter beholde vann og også gir skygge, som betyr at de kan forårsake gjerde rust eller råte, som deretter krever reparasjon.

•  Repaint gjerdet hvert år for å holde det ser ny. Kombinasjonen av kjemikalier fra bassenget, kan elementene og sollys føre til at malingen av bassenget gjerdet å falme eller chip.

•  Rengjør gjerde månedlig for å eliminere eventuelle støv eller skitt buildup. Metoden kan variere avhengig av hvilken type gjerde du har, men en slange vil normalt bli kvitt smuss og solen vil tørke gjerdet raskt.