Hovudside

Hvordan varme Entrances & Dører

by Walther

Hvordan varme Entrances & Dører

Ingen liker å bli pakket opp for å møte vinterkulda. Dette problemet blir verre når du kommer for dine støvler, pels, luer og votter, og oppdager at de er så kald som snø. Entranceways og døråpninger er notoriske kalde flekker i nesten hvert hjem, spesielt når de ikke er skikkelig værbestandige. Opprette en toasty varm inngangsparti, døråpning eller mudroom handler like mye om å skape varme som det er å holde kulden ute.

Bruksanvisning


•  Skift eller installere weather i døren. Den weather, som gir en barriere mot trekk, bør skiftes når det blir sprakk og skadet. Hvis døren ISNA € ™ t utstyrt med weather, må et hakk bli fanget i skogen for å imøtekomme den nye plast eller metall stykke.

•  Rull opp et håndkle eller finne et stoff eller plast utkast vakt. Still inn håndkle eller utkast vakt foran den lukkede døren for å holde den kald luft ut.

•  Kjør en perle av caulk rundt dørkarmen. Velg gjennomskinnelig kittet eller et produkt som matcher wooda € ™ s fargestoffer for å hindre varmen fra rømmer gjennom gapet.

•  Installer et tak varmeapparat over inngangen. Det finnes flere modeller å velge mellom, inkludert de som er beregnet for bruk i garasjer og arbeidsområder. Velge en modell som er beregnet for bruk i hjemmet for å skape en toasty miljø å sette på din frakk og støvler.

•  Plasser en oppvarmet dørmatte på flis eller stein gulvet foran døren. Matten avgir varme som holder føttene varme og også tørker våte støvler.

•  Installer tunge gardiner på noen vinduer ved siden av portrom eller dør. Lukker gardinene om natten eller på vind, skyet dager for å holde kulda ute. Under solfylt vær, åpne gardinene å la Suna € ™ s varme inn i ditt hjem.

Tips og advarsler


  • Installere en ovn vent nær inngangen eller inni mudroom. Dette gjør at du kan styre varmen i området, noe som skaper et rush av varme når du går inn i hjemmet.