Hovudside

Eddik For Pet urin lukt

by Walther

Eddik For Pet urin lukt

Kjæledyr er et flott tillegg til et hjem, men problemer oppstår når de bruker ufordelte mellomrom for å urinere. Eddik kan brukes som en luktfjerner og avskrekkende for visse dyr.

Katter


Eddik er en avskrekkende for katter, og de vil holde seg borte fra områder sprayet med eddik.

Hunder


Selv eddik er en luktfjerner, vil det ikke fullt ut fjerne lukt for hunder, og hunder kan fremdeles preger samme sted. Urinen vil måtte bli fullstendig fjernet fra området for hunder for å stoppe merking samme sted.

Wet Vac


En kjøkkenvifte eller våt vac kan leies for å fjerne kjæledyr flekker og lukt. Spray gulvet med en løsning av en halv eddik og halvparten vann og deretter bruke en kjøkkenvifte eller våt vac å rense området.

Trening


Selv bruker eddik fungerer som en avskrekkende for noen dyr, kan dyr må rett og slett bli omskolert til å besøke aktuelle baderoms flekker.

Advarsel


Selv eddik kan legges til noen damprensere, bør dampvasker ikke brukes til urin lukt som varmen kan forsegle urin inn teppet fiber. I tillegg bør pet urin fjernes fra trevirke så snart som mulig som syre i det kan sette flekker veden. En oppløsning av et halvt eddik og halvparten vann kan benyttes til å rense tregulv.