Hovudside

Verktøyene jeg trenger for å vokse Peppers innendørs

by Walther

Verktøyene jeg trenger for å vokse Peppers innendørs

Selv om Peppers er vanligvis en varm-sesongen utendørs anlegg, er det mulig å dyrke dem innendørs hvis du har de riktige verktøyene for å etterligne sine naturlige vekstforhold. Du kan vokse paprikaen til forfall innendørs eller starte de unge plantene inne med den hensikt å senere transplantere dem til hagen. Plantene krever de samme tingene uansett hvor lenge du holder dem vokser i hjemmet.

Kasseroller


Størrelsen av potten er avhengig av type av pepper og fasen av dens vekst. Bruk små potter for frø og planter som er mindre enn 4-6 inches høy. En liten 3-tommers diameter frøplante potten fungerer godt for en enkelt plante, eller plante flere planter i en six-pack delt celle stil planter. Når spirene nå seks inches høy, transplantere dem inn i en 12-tommers diameter, 1 gallon beholder. Bruk potter med bunndreneringshull og en dryppskål under for å fange noe vann som renner ut under vanning.

Potting Mix


Container-vokst paprika krever en godt drenert, lett blomsterjord. En jordløs blanding som inneholder torv, kompost og vermikulitt eller perlitt fungerer godt. Potting mikser som inneholder gjødsel er fine for frøplanter og modne planter, selv om paprika vil trenge mer befruktning når de begynner å produsere. Bruk mikser som ikke inneholder ekstra gjødsel for å starte pepper frø.

Grow Light Fixture


De fleste innendørs steder gir ikke nok lys til å vokse paprika hell. Plantene trenger seks til åtte timer med direkte sollys om dagen for å vokse godt og produsere frukt. Bruke fluorescerende vokse lys innendørs for å tilveiebringe den nødvendige lys. La lysrør på for 12 til 14 timer daglig. Kjøpe en justerbar lys stå slik at du kan heve lysene som paprikaene vokse, holde lyspærer 4 inches over toppen av plantene til enhver tid.

Heat Mat


Pepper frø krever temperaturer over 75 grader Fahrenheit å spire og fortsette å vokse best på varme temperaturer mellom 75 og 85 grader. Selv om å holde plantene i et varmt rom bidrar til å heve temperaturen, kan jordsmonnet forblir kaldere enn den omgivende luft. En spiring varmematte, laget for å varme opp jorda for frø start, fungerer godt for spirende pepper frø. Du kan fortsette å bruke varmen matte etter spiring å opprettholde riktig jordtemperatur for optimal pepper vekst.

Gjødsel


Bruk en løselig gjødsel for potte paprika. En generell 20-20-20 eller 15-30-15 gir tilstrekkelig næring for plantene å vokse godt innendørs i rammen av sine potter. Løselig gjødsel er kombinert med vanning en gang i uken slik at næringsstoffene kommer til røttene raskt. Nylig spirer paprika ikke krever befruktning. Begynn vanlig befruktning når plantene er to uker gamle. Se alltid etiketten anbefalingene fra gjødsel før påføring for å sikre at du bruker riktig mengde for pepper alder og størrelse.