Hovudside

Hvordan Grow Dwarf frukttrær i containere

by Walther

Dverg frukttrær vil vokse enten i bakken eller i en container, men vokser i en container har klare fordeler. Beholdere er enklere å flytte, noe som gjør det lettere å holde trær i et varmt miljø i løpet av vinteren. Dyrking i containere vil også tillate frukttrær som skal dyrkes i områder med begrenset plass, siden selv en liten uteplass kan holde minst ett tre.

Bruksanvisning


•  Velg en container stor nok til å holde roten ballen av treet og gi rom for fremtidig vekst. Bruk kun beholdere som har dreneringshull. Hell 1 til 2 inches av grus i bunnen av beholderen. Dette vil lette drenering slik at røttene ikke blir sittende i vann.

•  Fyll beholderen 3/4 full med løs potting jord. Plasser røttene til treet på toppen av jorda og spre dem forsiktig. Fylle beholderen resten av veien sammen med plantejord inntil røttene er helt dekket. Ikke begrave noen del av trestamme. Pat jorda ned lett.

•  Legg nok vann til jorda for å gjøre det fuktig flere inches ned, men ikke suge det til poenget med å bli våte. Overvåke jord for tørrhet og tilsett vann når jorden er tørr å ta på.

•  Plasser beholderen i et område som mottar minst seks timer med sollys om dagen. Temperaturen må være varm for fruktproduksjon, så flytte plante innendørs i vintermånedene.

•  Feed frukttre med gjødsel formel som er høy i nitrogen. Bruk gjødsel etter anvisningen på pakken, ta forsiktighet for ikke å overfeed.

Tips og advarsler


  • Noen gode varianter av frukt til å vokse i containere inkluderer Meyer sitron og Dwarf Kaffa lindetreet.