Hovudside

Hva kan jeg legge på en dør for å holde en katt fra skrape?

by Walther

Hva kan jeg legge på en dør for å holde en katt fra skrape?

Katter trenger å klø. Handlingen holder klørne sunt og utgivelser duft markeringer, definere områdene der de tilbringer tid. Selv skrape er naturlig for en katt, kan det være frustrerende for en katt verge. Dør riper ta tid og penger til å reparere, er det flere trygge og effektive materialer du kan sette på en dør for å holde katten din mot riper.

Gi en alternativ Kloring området


Katter vanligvis klø når de våkner opp. De strekke og grave i klørne som en del av deres naturlige bevegelser. Plasser en skrape innlegget i nærheten av deres sovested, så det er lett for dem å få tilgang til etter en lur. Gni noen dråper kattemynte olje på innlegget for å tiltrekke dem til det. Noen katter foretrekker glatte overflater, så prøv en skrape innlegget laget av sisal tau eller mykt tre. Spesial innlegg som slipper katten behandler er tilgjengelig som en trening mekanisme.

Sticky Surface


En klebrig overflate brukes på døren hindrer katten fra skrape. Følelsen er ubehagelig for katten, men ufarlig. Anvende dobbeltsidig tape langs kantene av døren der katten er utsatt for riper er ett alternativ. Jernvareforretninger selger flere forskjellige typer tosidige tapen; spør personalet hva som er hensiktsmessig for formålet. Noen dobbeltsidig tape, for eksempel teppe tape, kan være vanskelig å fjerne. Kommersielle selvklebende produkter utviklet for å hindre katt skrape er også tilgjengelig.

Aluminiumsfolie


I likhet med dobbeltsidig tape, den taktile følelsen assosiert med aluminiumsfolie er ubehagelig for katten. Plassere folie langs dørk kanter eller teipet-enn deler av døren der katten riper er et effektivt forebyggende tiltak. Folie varer i flere dager om gangen, men kan brytes ned på grunn av vanlig dør bevegelse og må byttes ut.

Air Puffs


En annen type av kommersielt produkt utstøter en harmløs puff av luft når en katt nærmer seg en forbudt område. Systemet fungerer ved hjelp av en bevegelsessensor som aktiverer puff når katten setter sensoren av. Plassere enheten på eller i nærheten av døren kan trene katten å unngå døren og for å stoppe skrape den.