Hovudside

Ved å plante frukttrær i Las Vegas?

by Walther

Ved å plante frukttrær i Las Vegas?

Frukttrær vokser godt rundt Las Vegas og i sør Nevada. Men å velge rett tid å plante trær er avgjørende siden Nevada blir veldig varmt om sommeren og trærne må være sterk nok til å håndtere varmen. De må også være i stand til å tåle de kalde temperaturer i vinter.

Typer


Aprikos trær vokser godt i nærheten av Las Vegas. Når moden, aprikos trær produsere frukt våren i regionen. Granatepler er en annen frukttre som vokser godt i Nevada. Ifølge University of Nevada, har granatepler vokst i regionen siden 1800-tallet

Tidsramme


Den beste tiden å plante frukttrær som aprikoser og granatepler i Las Vegas er i løpet av vinteren. De er sovende i løpet av denne tiden og ikke produsere frukt. Planting om vinteren kan også røtter tid til å etablere seg. Trær som aprikoser trenger også en vinteren chill å produsere frukt.

Advarsel


Det er aldri en god tid å plante sitrus frukttrær i Las Vegas. Mens det kan virke som sitrustrær som sitroner og appelsiner ville trives i sørlige Nevada er varmt vær, vil den kalde vintre i regionen sannsynlig drepe dem.