Hovudside

Hvordan få Kule blekk Stain Out of Pants

by Walther

Hvordan få Kule blekk Stain Out of Pants

Kule blekk er laget med pigmenter, så vel som oljer, som bidrar til at blekket holder seg til overflaten. Når kule blekk ender opp på buksa, skaper det en kombinasjon flekken. For å mest effektivt behandle kule blekk flekker på bukser, må du behandle begge deler av flekken. Enkle forsyninger funnet hjemme er like effektive for denne flekkfjerning prosessen som noen spesielle blekk flekken fjerne produkter du kan kjøpe i butikken.

Bruksanvisning


•  Isoler kuleblekkflekker og absorbere noe av oljen og væsken ved å helle talkum over blekkflekker. La talkum å sitte på blekket flekken i 15 minutter, deretter børste den av i søpla.

•  Fukt en bomullspinne med isopropanol. Viske i kule blekk flekken, som starter på utsiden av flekken, jobbe deg i. Bytt til en ren bomullspinne og fortsette å tørke på flekken, beveger seg i én retning, før blekket heiser fra buksa.

•  Skyll stedet av kule blekk flekk på buksa med kaldt vann.

•  Hell heavy duty vaskemiddel på stedet av kule blekk flekk på buksa. Gni stoffet sammen for å jobbe vaskemiddel i fibrene i stoffet. La vaskemiddelet sitte på stoffet på buksa i 15 minutter.

•  Vask buksa i henhold til instruksjonene på omsorg etiketten. Kontroller at kule blekk flekken er helt fjernet før du legger deg buksene i tørketrommelen.

Tips og advarsler


  • Alkoholbaserte våtservietter kan brukes på ferske blekk flekker, hvis du er borte fra hjemmet.