Hovudside

Hvordan å høste Brussel Sprout Løv

by Walther

Hvordan å høste Brussel Sprout Løv

Rosenkål er relatert til kål familien, og det er derfor de ser ut som miniatyr kål. Rosenkål trenger en lang vekstsesong, mellom 82-105 dager, og kjølig vær til å produsere en suveren avling, ifølge University of Illinois. Rosenkål kan selv håndtere lys frost. Faktisk, de vokser best med varme dager og lys frost om natten. Høste rosenkål blader sammen med rosenkål selv gjør planten til å vokse og produsere flere spirer og blader.

Bruksanvisning


•  Kontroller rosenkål. Når de er 1 til 2 inches i diameter, fast og grønt, er de klare til å høste. Når de er gule de er forbi sin beste alder. Du kan fortsatt høste gul rosenkål, men de vil ikke smaker så godt som grønne.

•  Bruk saks til å klippe Brussel spire knopper fra anlegget. Hold spire og kutte stammen som holder spiren til anlegget. Plasser spirer i en kurv.

•  Skjær bladene fra bunnen av Brussel spire anlegget når du høste spirer. Kuttes bladene av på stammen av planten med saksen. Fjerne bladene vil stimulere veksten av nye spirer. Avling rosenkål før de nederste bladene blir gule.