Hovudside

Slik unngår du at veggedyr fra Biting

by Walther

Slik unngår du at veggedyr fra Biting

Insektsbitt kan føre til infeksjoner blant mennesker som ripe de berørte områdene. Folk kan også få allergiske reaksjoner på bugs 'spytt. Ditt første skritt for å fjerne disse insektene bør alltid være å ta kontakt med utleier hvis du leier. Dette kan ikke være nok, men spesielt hvis du er i en leilighet og feilene stadig vender fra dine naboer leiligheter. Du må iverksette tiltak for å få bugs ut av sengen.

Bruksanvisning


•  Sjekk din madrass og erstatte hvis det er alvorlig infisert. Hvis det er savable, kjøpe en seng bug dekke for å hindre at skadedyr fra å komme inn eller ut av madrassen. Du kan også få deksler for din puter.

•  Ta alle dine sengetøy - ark, dyner, puter, utstoppede dyr - og vaske og tørke den på dine maskiner 'hotteste innstillinger. Rens elementer hvis det er nødvendig. Varme vil effektivt drepe veggedyr.

•  Ta madrassen av rammen. Spray rammen grundig med en seng bug spray, og pass på å bruke den i alle sprekker der de kan skjule seg. Husk, en seng bug er veldig flat og kan passe på de minste stedene.

•  Unngå bugs fra å vende tilbake ved å smøre et meget tykt lag med vaselin rundt hver etappe av sengen. Sterk tape kan også fungere hvis surret rundt beina ordentlig. Sørg for at feilene ikke kan komme under tapen.

•  Trekk sengen bort fra veggene og sørge for at det ikke berører noen tabeller eller gardiner. Sørg for at arkene ikke berøre gulvet. Hvis det er ingen måte for bugs å krype tilbake i sengen, kan de ikke bite deg, og du vil begynne å sove mer tungt.

Tips og advarsler


  • Tenk grundig behandling og rengjøre hele soverommet også.